POZNAT KOMPOZITOR IM POSLAO PESMU, KIJA I SLOBA SNIMAJU DUET? Kockareva progovorila o BIVŠEM, pa i svojoj NAJVEĆOJ ŽELJI
Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

POZNAT KOMPOZITOR IM POSLAO PESMU, KIJA I SLOBA SNIMAJU DUET? Kockareva progovorila o BIVŠEM, pa i svojoj NAJVEĆOJ ŽELJI

Stars -

Kristina Kija Kockar progovorila je o duetu koji je trebalo da snimi sa bivšim mužem Slobom Radanovićem.

Ona kaže da je više puta pričala o zajedničkoj pesmi sa Slobom, kao i da je bilo prilika.

"Pričali smo u više navrata o tome otkad smo izašli iz rijalitija. Bilo je prilika. Baš su mi pre neki dan veoma poznati kompozitori poslali pesmu za njega i mene, ali meni se tu nešto nije složilo, ni tekst, ni melodija, tako da smo to preskočili. Uostalom, mislim da nije vreme za to", izjavila je pevačica, dok je na pitanje o pomirenju sa Slobom kratko i jasno odgovorila:

"Ne!"

foto: Printscreen/Premijera

Kija je dodala da ima veliku želju da se ostvari kao majka.

"Želim da se ostvarim kao majka. Što se tiče karijere neka sve ostane kako jeste, a na privatnom planu želim da ostvarim neke stvari", dodala je Kristina i priznala da nema simpatiju, kao i da je slobodna devojka.

"Nekako sam se navikla da budem sama. Muškarci koji me trenutno privlače su lojalni. Svestan sebe i svestan mene. Nigde ne izlazim, a kada izađem sam izolovana, uvek idemo na mesta gde niko ne može da mi priđe", zaključila je Kija.

foto: Printscreen Kontravizija

Kurir.rs/K.Đ/24sata.hr, Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja