JADNA DECA ZAVRŠE SA DADILJAMA, DOK ONI NASTAVLJAJU UŽURBANI ŽIVOT: Snežana Dakić dotakla se Severine, pa ovako OSULA!
Foto: Dragana Udovičić, Sonja Spasić

ISKRENA

JADNA DECA ZAVRŠE SA DADILJAMA, DOK ONI NASTAVLJAJU UŽURBANI ŽIVOT: Snežana Dakić dotakla se Severine, pa ovako OSULA!

Stars -

Snežana Dakić prokomentarisala je situaciju u kojoj se našla Severina Kojić, pa je uopšteno govorila o muškarcima s novcem i ženama koje bivaju njihove partnerke.

foto: Damir Dervišagić

"U pravosuđu se vrlo retko dešava da decu oduzimaju majci, čak i u slučaju kad je majka narkomanka, nervno poremećena ili prostitutka. Zato što je stav socijalnih službi i psihologa da je maloj deci najvažnija majka. Ovde je očigledno presudila ozbiljna korupcija, možda i neka vrsta ucene. Kada otac po svaku cenu traži starateljstvo, uglavnom je razlog tome da bi povredio majku, a ne ljubav prema detetu. To su po pravilu imućni i poslom okupirani biznismeni, silni i osioni u svom novcu i uticaju", kaže Snežana i dodaje:

"Tako da jadna deca završe s dadiljama, babama i dedama, dok oni nastavljaju svoj užurbani život. Ne znam suštinu ličnog sukoba između njih dvoje, ali takvom tipu muškarca uopšte ne treba stvarni razlog, njima je uvek onaj drugi kriv i loš. Neretko, logika svih bivših muževa koji imaju lovu je: "Puno me je koštala, e sad ću da joj se osvetim". Pa kao da ih je neko terao da se razmeću i da se razbacuju novcem?!"

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Dragana Udovičić, Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja