Najnovije vesti

ĆERKA CUNETA GOJKOVIĆA JE POZNATA GLUMICA: Rođena je u Čikagu, udala se sa 33 godine, pa je usledio BOLAN PERIOD! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

PREPOZNAJETE LI JE?

ĆERKA CUNETA GOJKOVIĆA JE POZNATA GLUMICA: Rođena je u Čikagu, udala se sa 33 godine, pa je usledio BOLAN PERIOD! (FOTO)

Stars

Predrag Cune Gojković preminuo je pre dve godine, a iza sebe je ostavio dve ćerke, od kojih je jedna poznata glumica.

U pitanju je Katarina Gojković, koja je rođena u Čikagu a nakon što je u 33. godini rodila sina, vratila se zajedno sa njim u Ameriku.

foto: Dragana Udovičić

Ona je svojevremeno otkrila da je dugo čekala da se uda, jer je tražila pravog čoveka za sebe.

"Bojala sam se da ne bude greška. I onda sam se relativno kasno udala u odnosu na prosek moje generacije, sa 33 godine. Dakle, nema pravila. Moja priča ima sada dobar završetak, ali nije imala u početku. Ja sam se udala pa sam se razvela i onda smo Sergej i ja jedno vreme ostali u Americi pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve može da funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško, iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor i dalje postoji. Mi se danas možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga "mala smrt". Ali, to prođe" rekla je Katarina svojevremeno u emisiji "TV lica".

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja