Najnovije vesti

DRAGANI DUGUJE POLA SRPSKE ESTRADE Pevači od nje kupili luks kola na CRTU za 5 MILIONA €! A ona joj mesečno daje 600 €
Foto: Profimedia, Kurir, Sonja Spasić

Dobar Biznis

DRAGANI DUGUJE POLA SRPSKE ESTRADE Pevači od nje kupili luks kola na CRTU za 5 MILIONA €! A ona joj mesečno daje 600 €

Stars

Dragana Mirković zadužila je kolege sa estrade sa više od pet miliona evra!

Naime, pevačica je kolegama dala automobile na lizing, koji oni svakog meseca moraju da plaćaju. Spisak dužnika je toliko dugačak da Dragana do kraja života ne mora ništa da radi samo da živi od kamate koju plaćaju njene kolege za kola koja su zadužili.

"Od Dragane je nedavno Dara Bubamara uzela novog mercedesa, vrednog 130.000 evra, postoje samo tri takva u celoj Evropi. Njega mora da otplaćuje svakog meseca sa zateznom kamatom od pet odsto, što iznosi 600 evra. Pored Dare takođe od Dragane je pre nekoliko meseci auto pazario i Rasta. U pitanju je BMW, čija vrednost prelazi 100.000 evra, a koji takođe svakog meseca Dragani i Toniju plaća lizing", govori dobro obavešten izvor i navodi da je Jelena Karleuša čak dva automobila zadužila kod Dragane.

"Jelena je pre nekoliko godina uzela BMW X6 džipa, koji je koštao blizu 100.000 evra, a nedavno se ponovila novim mercedesom kupeom, vrednim 100.000 evra. Kao i njene kolege, i ona plaća lizing za svog novog miljenika. 

foto: Sonja Spasić

Automobili kupljeni kod Dragane Mirković na estradi se prepoznaju tako što svi do jednog imaju tablice koje počinju slovima DON, te je lako raspoznati ko se vozi na lizing i ko Dragani duguje novac. Istini za volju, neki su i otplaćeni, pa je tako Boban Rajović isplatio svoj bentli, koji ga je koštao blizu 80.000 evra.

foto: Promo

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Draganom da bi nam odgovorila da li je zadužila estradu za pet miliona evra, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Dragana vozi rols-rojs od milion evra Pre samo mesec dana Dragana Mirković i njen suprug Toni Bjelić obnovili su vozni park sa novim rols-rojsom, vrednim skoro milion evra. Naime, Dragana i njen suprug jedini na Balkanu voze ovaj auto, od čije vrednosti može da se zavrti u glavi. Folk zvezda je sa ovim luksuznim četvorotočkašem stigla na svoju televiziju, gde je snimala novogodišnji program i tako zasenila sve prisutne.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Profimedia/Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...