RAZVEO SE PRE GODINU DANA, SLUPAO NAPLATNU RAMPU: Voditelj srećno zaljubljen, a ova plavuša mu je UKRALA SRCE
Foto: Damir Dervišagić

Kraj godine privodi kraju

RAZVEO SE PRE GODINU DANA, SLUPAO NAPLATNU RAMPU: Voditelj srećno zaljubljen, a ova plavuša mu je UKRALA SRCE

Stars -

Voditelj Slavko Beleslin skrasio se pored Milijane Radević, s kojom je već nekoliko meseci u ljubavnoj vezi. Par je romansu počeo kroz druženje jer Milijana i Slavko imaju mnogo zajedničkih prijatelja.

Prvi put od razvoda od supruge Novosađanke Ive Šiđanin, koji se dogodio pre godinu dana, Slavko se tek sada smeje zbog emotivnog statusa.

"Mili, kako je mi zovemo, vratila je Slavku osmeh. Mnogo su lep par, visoki su i zgodni i, znate šta, Milijana je Slavkov tip i veoma podseća po izgledu na njegovu bivšu ženu. Počeli su i da žive zajedno u njegovom stanu na Dorćolu", rekla je jedna od Milijaninih prijateljica.

"Kad sam se "ženio po novinama" red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za ceo život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena - rekao je Slavko u jedinom intervjuu o razvodu.

Podsetimo, voditelj je početkom godine divljao na parkingu, razlupao kućicu Parking servisa i tom prilikom je rasekao ruku. Slavko je posle priznao krivicu,a od tog trenutka sve kreće nabolje za voditelja.

foto: Kurir

Kurir.rs/S.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track