PREVARE, RAZVODI, PORODIČNI SKANDALI! Srpski FUDBALERI u centru AFERA, a bivša legenda RAZOČARALA čak i najmilije
Foto: Profimedia, EPA

Šokantni detalji

PREVARE, RAZVODI, PORODIČNI SKANDALI! Srpski FUDBALERI u centru AFERA, a bivša legenda RAZOČARALA čak i najmilije

Stars -

Fudbaleri su, kao i svake godine, i u 2019. bili u centru različitih afera. U tome je prednjačio Luka Jović, ali nije bio jedini.

Luka Jović - kao blogerka Naime, otkako je u Beogradu, Luka je stigao da ide na ručkove, večeri, da odmori, vidi se sa emotivnom partnerkom Sofijom Milošević, ali i da ode na lasersku epilaciju! Ne samo što je otišao, već je čitav proces snimio, a potom je snimak završio na društvenim mrežama.

Na snimku koji danima kruži internetom vidi se kako Luka leži i drži prekrštene ruke, a na sebi ima bade-mantil i naočare.

"Snima se kao blogerka", "ovo je katastrofa", "šta će mu to u životu?", samo su neki od komentara koje je Luka dobio.

Razvod Slavice Ćukteraš i Avramova

Kako je navedeno u emisiji "Ekskluzivno", Slavica Ćukteraš je samo pokušavala da sakrije od javnosti činjenicu da se u novembru navodno rastala od Avramova.

- Par se razišao u miru i slozi, pre svega zbog interesa zdravog odrastanja njihove ćerkice Viktorije - rekli su u pomenutoj emisiji. Slavica nije govorila o razvodu - javno.

Kolarov i razvod?

Fudbaler

foto: Profimedia

se, kako kolaju glasine, navodno razvodi od supruge Vesne nakon 12 godina dugog braka.

Vesna i Aleksandar imaju dvoje dece, ćerku Unu i sina Nikolu, a u javnosti su se pojavile nezvanične priče da je do razvoda braka došlo zbog mnogobrojnih afera o kojima se pričalo u javnosti, a koje su pratile fudbalera. Na razvod je, navodno, uticala i velika udaljenost zbog obaveza. Više o tome na linku.

Razvod uprkos prinovi

Glumica i blogerka Eva Amuri Martino, ćerka slavne glumice Suzan Sarandon, objavila je u novembru prošle godine da se razvodi od fudbalera Kajla Martina, iako je njihovo treće dete na putu.

Eva i Kajl stavili su tačku na osam godina dug brak, u kome su dobili sina i ćerku, a Eva je trenutno trudna treći put.

Glumica i blogerka vest o razvodu objavila je na društvenim mrežama.

- Naša porodica kreće drugim putem. Nakon dugog razmišljanja i truda oko našeg odnosa, doneli smo tešku odluku da se razdvojimo i više ne budemo par. Predani smo i srećni što ćemo odgajati troje naše predivne dece kao bliski prijatelji, i imamo veliko međusobno poštovanje. Toliko smo zahvalni na svim darovima koje nam je decenija provedena zajedno donela - poručila je ona.

Dejan Savićević nije došao na ćerkino venčanje

Domaća javnost prošle godine je brujala o proslavljenom fudbaleru Dejanu Savićeviću koji nije došao na venčanje svoje ćerke Tamare koja se udala,a razlog za to je njegova partnerka.

foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

Dejan Savićević već godinama je u vezi sa Podgoričankom Jelenom Babić, a fudbalerova ćerka Tamara navodno duže vreme nije u dobrim odnosima sa maćehom, zbog čega nije želela da je vidi na svom venčanju sa fudbalerom Aleksandrom Kapisodom. Više o tome na linku.

Kurir.rs/Blic/Foto Profimedia/Epa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track