NJU JE VOLEO DEJO GENIJE: Ovo je LEPA VANJA, prva žena Dejana Savićevića! Rodila mu je sina Vladimira i ćerku Tamaru i evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Facebook

svadbeno veselje koje je podelilo javnost

NJU JE VOLEO DEJO GENIJE: Ovo je LEPA VANJA, prva žena Dejana Savićevića! Rodila mu je sina Vladimira i ćerku Tamaru i evo kako danas izgleda (FOTO)

Fudbal -

Vest da čuveni crnogorski fudbaler, nekadašnja jugoslovenska fudbalska i Zvezdina zvezda Dejan Savićević nije došao na venčanje ćerke Tamare, koja nije želela da tatina partnerka Jelena bude prisutna na njenom slavlju, odjeknula je kao bomba i odmah podelila javnost.

Jedni su na ćerkinoj strani uz argument da su deca uvek na prvom mestu i da nijedan ljubavni izbor ne sme da ugrozi odnos roditelja i deteta, a drugi pak na maćehinoj uz objašnjenje da je ćerka, ako je već pozvala oca, trebalo da pristane na činjenicu da on sa sobom može da povede koga god želi i da je to njegov izbor.

Onog trenutka kad su beogradski mediji objavili fotografije Il Genija i njegove mlađe izabranice Jelene, oni stariji su se prisetili kako je izgledala prva supruga Dejana Savićevića Valentina, od millja zvana Vanja.

Lepa kao i nekad, evo kako danas izgleda...

foto: Printscreen Facebook

Zgodna plavuša podarila je Savićeviću sina Vladimira i ćerku Tamaru...

... koja je u međuvremenu i sama postala majka. Dobila je ćerkicu sa crnogorskim fudbalerom Aleksandrom Kapisodom, s kojim se sada i venčala, posle čega je i usledila čitava ova zavrzlama s "nepozvanom maćehom".

Lepa Vanja prethodno je oženila i sina Vladimira.

Dejo i Vanja razveli su se 2000. godine, podatak je koji se može pronaći na internetu. U vreme kad je Savićević igrao za Crvenu zvezdu, a to je era Barija i najvećih uspeha, njih dvoje živeli su sa sinčićem Vladimirom kao podstanari u stanu čuvene rukometašice Svetlane Cece Kitić, koja je u to vreme igrala u Italiji.

Vanja je jednom prilikom za jugoslovensku štampu ispričala i kako se upoznala sa Dejom.

- Sve je bilo jednostavno. Oboje smo iz Titograda (Podgorice), stanovala sam pored stadiona, ali nikad nisam išla na utakmice i fudbal me nije interesovao. Sve se promenilo kada me je jedan drug upoznao sa Dejanom - ispričala je Valentina za tadašnju Ilustrovanu politiku, davne 1992. godine.

U to vreme je Vanja bila učenica turističke škole. Kada je Dejan prešao u Beograd, za njim je i ona krenula. Studije nije upisala, jer, kako u šali reče Dejan "od prvog susreta mozak joj je blokiran".

(Kurir.rs/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track