RAZVODIM SE I BOLUJEM OD DIJABETESA! Trudna glumica otvorila dušu, nije mogla više da ĆUTI! Progovorila o PROBLEMIMA!
Foto: Profimedia

TEŽAK PERIOD

RAZVODIM SE I BOLUJEM OD DIJABETESA! Trudna glumica otvorila dušu, nije mogla više da ĆUTI! Progovorila o PROBLEMIMA!

Pop kultura -

Glumica i blogerka Eva Amuri Martino, ćerka glumice Suzan Sarandon, otkrila je da trenutno prolazi kroz najteže trenutke u životu. Naime, trudna glumica priznala je da se razvodi, ali i da boluje od dijabetesa.

foto: Profimedia

"U poslednje vreme sam se povukla, nisam bila na društvenim mrežama jer sam htela da se posvetim deci što više i olakšam im sve što nas je snašlo. Suprug Kajli Martino i ja se razvodimo i ulazimo u onu završnu fazu razdvajanja kad i tehnički moramo rešiti mnoge stvari, poput prenošenja svih komunalija na moje ime, što nikad nije zabavno. To vam je kao da sve počinjete ponovo, celi život", otkrila je Eva i dodala da je dvadeset puta morala da kaže da se razvodi.

"Danas sam najmanje dvadeset puta morala da kažem da se razvodim, a nije nimalo zabavno kad to iznova morate da govorite potpunim strancima koji vas ispituju kao da vas poznaju. Kao da sve to nije dovoljno, upravo sam saznala da imam gestacijski dijabetes, šećernu bolest koja se razvije u trudnoći, što je za mene bio veliki šok", napisala je i dodala da mora da ide na dodatne testove i da se teško nosi s ovim trenucima.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track