BOGDANA I VELJKO PROSLAVILI 3 GODINE LJUBAVI! Lumpovali do jutra sa društvom na mestu gde je sve i POČELO! HIT! (VIDEO)
Foto: Sonja Spasić

veselo

BOGDANA I VELJKO PROSLAVILI 3 GODINE LJUBAVI! Lumpovali do jutra sa društvom na mestu gde je sve i POČELO! HIT! (VIDEO)

Stars -

Bogdana i Veljko Ražnatović proslavili su na Kopaoniku tri godine ljubavi, zajedno sa prijateljima i nekoliko članova porodice. Novopečeni bračni par koji će se uskoro ostvariti i u ulozi roditelja organizovao je ludu žurku koja je trajala do kasno u noć.

"Veljko i Bogdana tradicionalno posle Nove godine idu na Kopaonik, gde su se upoznali i smuvali pre tri godine. Oni su tamo već deset dana, a društvo im prave Anastasija i njen dečko Đorđe Kuljić. Na Kopu im se pridružio i Mirko Šijan sa devojkom Oljom, Bogdanina sestra Bojana i nas nekoliko prijatelja. Danju mi muškarci uglavnom skijamo, dok su devojke najčešće na bazenu, ali se uveče svi okupljamo u kafani", rekao je izvor blizak paru, pa dodao:

"Veljko i Bogdana su nas pozvali da baš u kafani proslavimo njihovu godišnjicu. Okupilo se celo društvo, lumpovali smo do jutra! Pevala nam je Ana Kokić, koja je rešila da iznenadi Anastasiju, pa je zapevala i njen hit 'Rane'. U toku noći mikrofona se latio i Veljko, otpevao pesmu 'Romanija' Halida Bešlića i sve vreme je grlio i ljubio trudnu Bogdanu. Nagovarali smo i Mirka da zapeva, da se uverimo da li je nasledio glas mame Goce Božinovske, ali on to nikako nije hteo!"

Kurir.rs/Informer/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track