CECA I ANASTASIJA POSVETILE SLAVLJE ARKANU! Okupile najbliže u porodičnoj vili na Dedinju, pa zapevale NJEMU U ČAST!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

obeležile Srpsku novu

CECA I ANASTASIJA POSVETILE SLAVLJE ARKANU! Okupile najbliže u porodičnoj vili na Dedinju, pa zapevale NJEMU U ČAST!

Stars -

Pe­va­či­ca je na pro­sla­vi u po­ro­di­č­noj vi­li oku­pi­la po­ro­di­cu i pri­ja­te­lje, a Lu­kas i ona su za­pe­va­li u ča­st nje­nog po­ko­j­nog su­pru­ga Željka

U vi­li Ce­ce Ra­žna­to­vić na De­di­nju u po­ne­de­ljak uve­če tra­di­cio­nal­no je do­če­ka­na Pra­vo­slav­na no­va go­di­na. Pe­va­či­ca je oku­pi­la po­ro­di­cu i pri­ja­te­lje, pri­pre­mi­la je bo­ga­tu tr­pe­zu, a čak je do­ve­la i be­nd, ko­ji ih je za­ba­vljao.

Po­red će­r­ke Ana­sta­si­je i si­na Ve­lj­ka Ra­žna­to­vi­ća, sla­vlju su pri­su­stvo­va­li i Ce­ci­na tru­d­na sna­j­ka Bo­g­da­na, se­stra Li­di­ja Oco­ko­ljić, Da­mir Han­da­no­vić, ali i Aca Lu­kas. U po­sled­nje vre­me ni­jed­no sla­vlje po­ro­di­ce Ra­žna­to­vić ne mo­že da pro­đe bez fo­l­ke­ra, ko­ji je i svo­ju kr­snu sla­vu Sve­tog Ni­ko­lu pro­sla­vio u do­mu ko­le­gi­ni­ce.

U jed­nom tre­nu­t­ku i Lu­kas se la­tio mi­kro­fo­na i za­pe­vao svo­je, ali i hi­to­ve svo­jih ko­le­ga, dok su se gos­ti ve­se­li­li, pe­va­li i igra­li. Ce­ca je sve vre­me sni­ma­la ka­ko se pro­vo­di, a pu­tem In­sta­gra­ma je pre­no­si­la at­mo­s­fe­ru iz svog do­ma. - Ve­se­lo ve­če uz po­ro­di­cu i pri­ja­te­lje. Sre­ć­na Sr­p­ska no­va - na­pi­sa­la je Ce­ca dok je sni­ma­la Ana­sta­si­ju i nje­nog de­č­ka Đo­r­đa Ku­lji­ća.

foto: Instagram screenshot

I pe­va­či­ci­na će­r­ka ta­ko­đe je po­de­li­la sa svo­jim pra­tio­ci­ma at­mo­s­fe­ru iz po­ro­di­č­ne vi­le, a po­se­b­no je ra­zne­ži­la pe­smom ko­ju je po­sve­ti­la po­ko­j­nom ocu Že­lj­ku Ra­žna­to­vi­ću Ar­ka­nu.

Nai­me, Ce­ca i Lu­kas su za­pe­va­li u Ar­ka­no­vu ča­st i to pe­smu „Ka­ko mi ne­dos­ta­ješ“, a Ana­sta­si­ja je obja­vi­la sni­mak i na­pi­sa­la „Ž“ i sta­vi­la emo­ti­kon sr­ca. - Od me­ne... Ta­ko mi ne­dos­ta­ješ... 20 - na­pi­sa­la je Ana­sta­si­ja, na­gla­ša­va­ju­ći da je pro­šlo 20 go­di­na od smr­ti nje­nog oca.

Kurir/J.Stuparušić/Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track