Najnovije vesti

MAJA JE OKAČILA MIKROFON O KLIN I ŽIVI OD 33.000 DINARA MESEČNO! A posle 12 brakova samo unuku je posvećena do DASKE!
Foto: Printscreen, Exkluziv

iskrena ispovest

MAJA JE OKAČILA MIKROFON O KLIN I ŽIVI OD 33.000 DINARA MESEČNO! A posle 12 brakova samo unuku je posvećena do DASKE!

Stars

Maja Odžaklijevska pre oko dve decenije donela je odluku da okači mikrofon o klin. Sada, samo se povremeno pojavljuje u pojedinim televizijskim emisijama a porodici se posvetila u potpunosti. To se posebno odnosi na njenog unuka Luku, kom je pre sedam godina dijagnostifikovan autizam.

"Luka je autističan, još ne govori i ja sam mu se potpuno posvetila. Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali ja nisam u prvom planu u ovakvoj situaciji. On je postao potpuno drugo dete. Njegova dušica je očigledno mnogo napaćena. Svakome od nas nešto zasmeta, a možda njemu baš smeta lavež psa. To je vrlo individualna stvar i svako dete sa autizmom je svet za sebe, svako ima neki svoj problem", rekla je svojevremeno pevačica, koja je život nastavila sa penzijom od 33.000 dinara mesečno, jer kako kaže - radije će živeti od tog novca, nego se maltretirati za deset puta više uz osećaj ništavnosti.

foto: Marina Lopičić

"Ne mogu unuku mnogo toga da pružim sa svojom malom penzijom, ali on je razuman. Kad mu kažem: 'Ne može baka to, nemamo para', snuždi se, ali ćuti. Nije besno dete koje hoće pošto-poto da istera svoje", iskrena je bila jednom prilikom Maja, koja svakako potpuno otvoreno govori o ovoj temi.

Jednom prilikom istakla je da o ljubavi ne razmišlja, te otkrila da je bila u braku čak 12 puta.

"Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: 'Stvari su ti ispred.' Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: 'Jedan se otegao, drugi se protegao", ispričala je ona gostujući u jednoj emisiji.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Exkluziv

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...