SENZACIONALNE LAST MINUTE PONUDE ZA EGZOTIČNE DESTINACIJE I EVROPSKE GRADOVE
Foto: Promo

SENZACIONALNE LAST MINUTE PONUDE ZA EGZOTIČNE DESTINACIJE I EVROPSKE GRADOVE

Stars -

Ukoliko želite da otputujete, a ne znate gde, „Travelland“ Vam nudi brojne mogućnosti po najboljim cenama, a Vaše je samo da izaberete destinaciju i uživate!

Tropski dragulj Indonezije, Bali, inspirativno je ostrvo koje ima mnogo toga da ponudi. Prelepe peščane plaže, brojni koralni sprudovi, visoki talasi, bujna vegetacija, beskrajna pirinčana polja i drevni hramovi ono su što Bali čini jedinstvenim i nezaboravnim. Tradicija i duhovnost gostoljubivih i nasmejanih meštana dodatno će upotpuniti ovu jedinstvenu sliku i učiniti svačiji odmor savršenim. Iskoristite popust od 200€ po rezervaciji za uplate u celosti do 31.1.

foto: Promo

Najveće karipsko ostrvo, Kuba, smeštena je tamo gde se sreću Karipsko more, Atlantski okean i Meksički zaliv. Na Kubi ćete upoznati neki drugi svet, mesto gde vreme kao da je stalo, osetićete autentični šarm davno prošlog vremena, obeleženog čuvenom revolucijom. Iskusite zemlju slobode, jedinstvenu celinu spektakularnu u svojoj različitosti po ceni već od 1550€ za polazak 12.2!

foto: Promo

Prag često nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite. Danas je to evropska metropola, grad pun života i mogućnosti za uživanje. Poseduje najočuvanije srednjevekovno gradsko jezgro u Evropi, kao i sve atribute jednog od najmodernijih evropskih gradova. Odaberite polazak 29.1. i cena će biti samo 69€!

foto: Promo

Jedinu prestonicu na dva kontinenta, Istanbul, vekovima su oblikovale grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. U ovom nestvarnom spoju Evrope i Orijenta, islama i hrišćanstva, iz ulice u ulicu šetaćete kroz vekove od antičkog perioda pa do savremenog doba. Cene za polazak 13.2. i 14.2. se kreću od 293€!

foto: Promo

Očaravajući Pariz, grad svetlosti, mode i ljubavi, mnogima predstavlja raj na zemlji. Široki bulevari, veličanstveni trgovi, kulturno - istorijski spomenici, Ajfelov toranj, Trijumfalna kapija, Luvr i brojne druge velelepne znamenitosti privlače milione turista svake godine. Cena za polazak 6.2. je 459€!

foto: Promo

Barselona je glavni grad najrazvijenije španske provincije, Katalonije, i u svemu ocrtava kulturno i istorijsko bogatstvo ove regije. Ovaj kosmopolitski grad smešten je na obali Mediteranskog mora i fascinira kontrastom ostataka i svedočanstava prošlosti i jedinstvene moderne arhitekture. Barselonu možete posetiti 11.2. po ceni od 400€!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track