NAŠA ČUVENA PEVAČICA JE UNUKA BABA VANGE?! A evo šta je ona nasledila OD NJE: Samo meni nije prorekla SUDBINU!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

ako joj je verovati

NAŠA ČUVENA PEVAČICA JE UNUKA BABA VANGE?! A evo šta je ona nasledila OD NJE: Samo meni nije prorekla SUDBINU!

Stars -

Pevačica evocira uspomene na period detinjstva tokom kojeg ju je čuvala čuvena proročica, inače tetka njenog oca, i otkriva šta je od nje nasledila

Iako se s muzičke scene povukla kad je bila na vrhuncu popularnosti, Danijela Vranić učinila je mnogo toga po čemu je publika i danas pamti. I dalje živi za pesmu i priprema jednu novu, ali godinama već van estrade.

Nekoliko puta je isticala da se o njoj više nagađalo nego što se tačno zna, ali podatak da je unuka čuvene proročice Baba Vange samo odabrani znaju. Tačnije, žena koja je postala svetski poznata zbog svojih intuitivnih sposobnosti tetka je Danijelom ocu.

Pevačica za Kurir Stars otkriva po čemu je pamti i kako doživljava slavu svoje babe proročice.

"Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je mi nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao, iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici", ističe Danijela, koja je pre nekoliko meseci kupila stan u Beogradu na vodi.

Iako joj popularna proročica nije rođena baka, sigurna je da je od nje nasledila snažnu intuiciju.

"Ranije sam mogla da predosetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu jer uvek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htela preozbiljno da pričam o tome", kaže pevačica, i otkriva koliko je zapravo bila bliska s Baba Vangom.

"Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu", dodaje Danijela i navodi da se njenoj porodici ne bi dopalo da ih pusti u javnost.

foto: Damir Dervišagić

Kurir/N. Mijušković/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track