IMAO IH JE MILION, ŠTA ĆE MU OVO?! Milica i Bora zakopali ratne sekire, a zadrugarov brat NAVIJA ZA RASKID! Evo zašto!
Foto: Printscreen

oglasio se

IMAO IH JE MILION, ŠTA ĆE MU OVO?! Milica i Bora zakopali ratne sekire, a zadrugarov brat NAVIJA ZA RASKID! Evo zašto!

Stars -

Milica Kemez i Bora Santana u ranim jutarnjim satima ipak su zakopali ratne sekire, te njihovoj vezi dali još jednu šansu. Tim povodom, zadrugarka je Drvetu mudrosti rekla:

"Nisam htela da ga dovedem do ludila", međutim, Santanin brat Igor tvrdi da "njemu ne treba da se miri sa njom", te suštinski i ne navija za njihovu ljubavnu zajednicu.

Mnogi su se ubrzo nakon njene posete Drvetu zapitali šta li će Igor reći kada bude saznao da su ipak počeli sve ispočetka.

"Imala sam potrebu da budemo zajedno. Želela sam, eto, da probam da smirim to, da se raziđemo kao ljudi, ali mislim da je to nemoguće. Mislim da će se svaka naredna svađa završavati katastrofalno. On neće moći da podnese da je on kriv zbog toga što smo mi završili. Prvo ću danas da mu objasnim nek stvari", pričala je Milica Drvetu: "Sinoć kakav je bio, mislim da se to ne bi dobro završilo, ja ne želim da se njemu svi smeju, ali opet on je stariji od mene i treba da zna kako da se ponaša... Ali nema potrebe da ga mučim", objasnila je Kemezova.

foto: Printscreen

"Bora nije svoj, ovo mu je treća sezona, ne liči ovo uopste na njega... Nadam se da se neće pomiriti, jer mu to uopšte nije potrebno... Bora je imao milion devojaka i nikad se ovako nije ponašao, mislim da je sve to zbog zatvorenog prostora i u situacije kojoj je... Sve što je rekao Milici ne misli on to tako, to je njegov revolt, a u suštini Bora nije takav, to garantujem", siguran je Igor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track