Najnovije vesti

ZBOG GNUSNIH PSOVKI GA ISPOLIVALA VODOM! Milica i Bora ratuju gde stignu: Grebaćeš ti kapiju! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DRAMA

ZBOG GNUSNIH PSOVKI GA ISPOLIVALA VODOM! Milica i Bora ratuju gde stignu: Grebaćeš ti kapiju! (VIDEO)

Rijaliti

Nakon završetka emisiji Milica Kemez i Bora Santana nastavili su da se svađaju u sobi za rehabilitaciju. Jedn odrugom upućivali su žestoke uvrede, a zbog gnusnih psovki Santana je završio i mokar od glave do pete, jer ga je milica polila flašom vode. 

"Mene Filip ne zanima, ja ga komentarišem kao i svakog! Nije mi normalno da budeš drug sa bivšom devojkom u isto vreme i da pričaš sa njim najnormalnije! Joj, Tanja, zašto te nisam poslušala... on može samo keve da je*e!" vikala je Kemezova. 

"A tebe u rijalitiju, kao što su neki... I tu ženu ne pominji, jer može da naj*be", nadovezao se Bora. 

"Ti nemaš pojma kome pretiš i sa kim razgovaraš i sa kim si bio u vezi! On je nesrećan, ne zna da uživa! Njega ni najbolje pi*ke ne mogu da usreće, jer je sam nesrećan. Opčinjen si rijalitijem, tebe samo ovo zanima. Neka bude gradonačelnik do kraja!" nastavila je ona. 

foto: Printscreen

"Ajde, vrati se svom momku za kim patiš, šta si ti meni da se ja sad nerviram?!" brecnuo se Bora.

Obezbeđenje je čak moralo hitno da reaguje, kako se među njima ne bi odvio i fizički napad, koliko se situacija zakuvala u jednom trenutku. 

"Ukanalićeš se, ja ću lično da se postaram. Ne znaš sa kim se kačiš. Dovoljno si mi zla naneo. Devojke je sramota što su bile sa tobom, znam i zbog čega. Još mi je majku psovao, a kleo se da nije rekao!" rekla je Milica. 

"Evo, je*em ti mrtvu majku, sto puta! Plači sad, nebitnjakoviću jedan. Videćeš kako ćeš na kapiju da grebeš! Smrade jedan lažovski!" nastavio je Bora. 

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...