HVALA VAM ŠTO NISTE ZABORAVILI MOG TATU! Sin pokojnog Šabana Šaulića jedva ostao pribran! (FOTO, VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

POTRESNO

HVALA VAM ŠTO NISTE ZABORAVILI MOG TATU! Sin pokojnog Šabana Šaulića jedva ostao pribran! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Šaban Šaulić poginuo je 17. februara 2019. godine u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Porodica i prijatelji kralja narodne muzike okupili su se juče u Aleji zaslužnih građana te obeležili punih godinu dana bez njega.

Članovi porodice stigli su nešto pre 11 sati. Šabanova najstarija ćerka Sanela i njen suprug Bata Zdravković među prvima su stigli na groblje, a odmah potom došao je i njen mlađi brat Mihajlo s majkom Gocom, sestrom Ildom i zetom Bojanom.

Suze i jecaje neutešna ćerka i supruga skrivale su iza velikih crnih naočara, dok je sin Mihajlo, jedini muški predstavnik te porodice, bio dostojanstven u svom bolu. On se trudio da bude jak i ostane priseban.

Grlio je majku i sestre, a onda se potresnim govorom obratio prisutnima.

"Hvala vam što ste došli i što niste zaboravili tatu. Što se nas, njegove porodice, tiče, on nije umro i nije otišao. Zauvek će biti sa nama i živeće kroz pesme koje nam je ostavio. Hvala vam što ga čuvate od zaborava", rekao je Mihajlo Šaulić.

Kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš nisu mogli da sakriju koliko im je teško pala godina bez Šabana. Čim su stigli na groblje, dugo su grlili udovicu Gocu. Inače, iako je pevačev sin Mihajlo raskinuo veridbu s Danijelom Mandić, ona je došla na Šabanov pomen.

1 / 28 Foto: Zorana Jevtić

Kako se ranije pričalo - kralj narodne muzike ju je obožavao i uvek govorio da je lepa, pametna i lepo vaspitana.

Kurir.rs/Alo/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track