VUK MOB ISKEŠIRAO 20.000 € ZA 3 VENČANICE! Reper nije ni trepnuo, a za te pare mogao da kupi KOLA
Foto: Pritnscreen

Sve za verenicu!

VUK MOB ISKEŠIRAO 20.000 € ZA 3 VENČANICE! Reper nije ni trepnuo, a za te pare mogao da kupi KOLA

Stars -

Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar uveliko se bave organizacijom svog venčanja, koje će se desiti za nekoliko meseci.

Reper je odlučio da svojoj dragoj kupi čak tri venčanice, a za to zadovoljstvo iskeširao je ni manje ni više nego 20.000 evra!

"Satima je probala haljine koje su joj iznosile devojke iz salona, ali uprkos njihovim savetima, bila je neodlučna. Dodatno joj je nervozu stvaralo Vukovo prisustvo jer nije želela da je on vidi u venčanici pre samog venčanja, pa je morao da je sačeka u drugoj prostoriji", ispričao je izvor sa lica mesta.

"Vuk je pitao jednu od devojaka za koju se venčanicu Olja odlučila, a nakon što mu je ona rekla da razmišlja o tri, on je presekao. "Uzimamo sve tri", rekao je i pitao koliko koštaju ",ispričao je izvor, koji tvrdi da je Vuk za venčanice platio 20.000 evra.

"Čula sam da su pominjali 20.000 evra i da se Olja šalila da su za te pare mogli da kupe automobil, ali je Vuk rekao da ona o tome ne treba da brine i da je on tu da joj ispuni svaku želju", završio je izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track