Najnovije vesti

OD GRANDA UZELI 30 MILIONA € PA ULAŽU Saša kupio fabriku HARMONIKA a Brena gradi LUKS stanove! KVADRAT 30.000 €, evo gde
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Shutterstock

ZNaju šta će sa parama

OD GRANDA UZELI 30 MILIONA € PA ULAŽU Saša kupio fabriku HARMONIKA a Brena gradi LUKS stanove! KVADRAT 30.000 €, evo gde

Stars
19:33h

Saša Popović i Lepa Brena zaradili su 30 miliona evra po prodaje „Granda“, a sada taj novac ulažu u privatni biznis!

FoIk pevačica zida zgradu u ekskluzivnom kompleksu Portonovi u Crnoj Gori, dok je Saša Popović kupio fabriku harmonike u Italiji.

"On je počeo karijeru kao harmonikaš, tako da ne čudi što je rešio da uloži u proizvodnju baš ovog instrumenta. Saša je prošle godine tokom odmora u Italiji obišao fabriku koja mu se baš svidela i rešio je da je kupi", priča izvor.

"Sale je nedavno završio papirologiju i uknjižio fabriku na svoje ime. Angažovao je najbolje stručnjake za proizvodnju jer planira da pravi najbolje harmonike na svetu. U posao je uključio i našeg poznatog harmonikaša Mikicu Gačića. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji i veruju jedan drugom, pa je Saša izabrao baš njega za partnera u poslu", rekao je izvor.

Popović i Gačić se nisu javljali na telefon, a informacije je potvrdio Mikičin sin Marko.

"Tačno je da su tata i Saša pokrenuli biznis sa harmonikama. Evo, baš sada su u Italiji poslovno. Najbolje je da njih zovete za detalje, ne bih ja pričao o tome", rekao je pevač Marko Gačić.

foto: Vladimir Šporčić

Za razliku od Saše, koji je pokrenuo jedan biznis, Lepa Brena se odlučila za čak dva nova posla. "Brena je nedavno sa svojom porodicom otvorila vinariju, koji će voditi njen sin Filip Živojinović", rekao je sagovornik. I sama pevačica je potvrdila da se upustila u novi biznis.

To, međutim, nije jedini posao koji je pokrenula novcem od prodaje „Granda".

"Brena je sa Bobom nedavno posetila Portonovi, koji još nije otvoren za javnost. Rešili su da baš tu investiraju u nekretnine. Planiraju da zidaju zgradu namenjenu svetskom džet-setu. Kvadrat u Portonovom košta između 20.000 i 30.000 evra. Brena je oduševljena lokacijom jer je na otvorenom moru, tako da bi svi stanari imali parking-mesto za jahtu", priča izvor.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Hit

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja