KRISTINA KOCKAR IZNENADILA PRIZNANJEM: Ja bih da se ljubim s njim, ali on mene ne PRIMEĆUJE?!
Foto: Nemanja Nikolić

NEVEROVATNO

KRISTINA KOCKAR IZNENADILA PRIZNANJEM: Ja bih da se ljubim s njim, ali on mene ne PRIMEĆUJE?!

Stars -

Iako je mnogo onih koji veruju da ne postoji taj koji bi Kiji Kockar mogao da kaže "ne", pevačica je otkrila da ima čak dve simpatije, a da ni jedan ni drugi nisu svesni njenog postojanja. U pitanju su glumac Miloš Biković, koji je kako kaže čak i ne prati na društvenoj mreži Instagram, i muzičar Stjepan Hauser čuju ju je talenat najviše privukao.

"Bikovića pratim na Instagramu, lajkujem mu sve, ali me on ne primećuje i ne prati", rekla je Kija, a onda i pozvala glumca da joj lajkuje barem jednu fotografiju.

foto: Dado Đilas

Pevačica je potom priznala da "Južni vetar" nije stigla da pogleda, ali da bi se rado sa njim ljubila pred kamerama i zbog njega prihvatila glumačku ulogu.

"Naravno da ću se ljubiti sa Bikovićem! Ne moramo pred kamerama, možemo i ovako, sa strane", rekla je Kija kroz smeh.

Zatim, pevačica je progovorila i o Hauseru, bivšem dečku Jelene Rozge.

"Nikada ga nisam upoznala, samo sam se zaljubila u njegov talenat. Iz svere muzike je, ali nije pevač, svira jedan instrument. Jako je talentovan i to me je oduševilo. Ja sam osoba koja se vezuje za talenat, za mozak, za rad.... Takođe, ni on ne zna da postojim, ali sam njegov veliki fan. Drago mi je što je uspeo u svetu, ne samo kod nas", zaključila je ona.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs, M.G/Telegraf/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track