KIJA SEBE ZAMIŠLJA SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM? Niko nije mogao da veruje: Pa ako njoj nije valjo, što bi tebi valjao?!
Foto: Printscreen Amidži šou

OPA

KIJA SEBE ZAMIŠLJA SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM? Niko nije mogao da veruje: Pa ako njoj nije valjo, što bi tebi valjao?!

Stars -

Kristina Kija Kockar otkrila je javno s kojim poznatim muškarcem može sebe da zamisli. Pevačica se prvo sa širokim osmehom na licu konsultovala sa koleginicom Kaćom Živković, a onda priznala:

"Stjepan Hauser", na samom početku Amidžija, pa napravila haos u studiju.

"Od Rozge bivši? Pa ako njoj nije valjo, što bi tebi valjao?", uzviknuo je šaljivo Ognjen Amidžić, pre nego što je postavio pitanje sledećoj gošći u okviru igre "Odgovaraj ili".

Kija i Kaća su, inače, udružile snage i kada je turneja u Americi u pitanju. Pevačice su otkrile pravu istinu o svom odnosu, koji je mnogo drugačiji od onoga što se priča.

"Zajedno smo spavale, u istom krevetu, imamo slike, snimale smo, imale smo svašta... Ali sad imamo nove telefone, sve slike, snimke ostavljamo iza nas. Bile smo u s*ksi šopu, nabroj šta smo kupovale", rekla je Kija.

"S*ksi donji veš, da ne ulazim u detalje, neke maske i lisice. Dugo smo bile same, zajedno, pa smo morale malo da se igramo (smeh). Mnogi su se pitali zašto je Kristina živa tako na sceni, taj donji veš ima nešto i na daljinski, i Kristinin daljinski je bio kod mene na sceni", našalila se Kaća.

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Amidži šou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track