ŽELIM DA CRKNE U SVOJOJ POKVARENOSTI I SMRADU! Ljuba besna na bivšeg: Ne mogu da verujem da hoće da me RAZDVOJI OD DECE!
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

pala joj roletna

ŽELIM DA CRKNE U SVOJOJ POKVARENOSTI I SMRADU! Ljuba besna na bivšeg: Ne mogu da verujem da hoće da me RAZDVOJI OD DECE!

Stars -

Ljuba Pantović oglasila se povodom spekulacija da sa ćerkom Aleksandrom više nije u dobrim odnosima, pa je osula paljbu po bivšem Karađorđu, ali i njegovom bratu Srboljubu Subotiću. Kako mediji prenose pisanje Sveta, ona ne može da veruje koliko je on zloban, te da samo želi da je razdvoji od dece.

"Šta da vam kažem na takve priče?! U korektnim sam odnosima sa svima, srećna sam što ću ponovo biti baba i što su mi obe ćerke u drugom stanju. Ne mogu samo da verujem šta Karađorđe radi, koliko je zloban i kako pokušava da me uništi i razdvoji od dece. Po ceo dan drži lajvove na Instagramu sa svojim smrdljivim bratom (Srboljub Subotić) i pljuje me. Iskreno, ja mu želim da crkne u svojoj pokvarenosti i smradu. Volela bih da umre, ali prvo da mu izvršitelji uzmu sve što ima", rekla je Ljuba, pa dodala:

"Aleksandra i Peca se dobro slažu, to je divna vest, ali drugu ćerku ne bih povlačila po medijima, ona nije iz tog sveta. Zasad nema ni govora o povratku u rijaliti. To više nema svrhu", zaključila je ona.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Svet/Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track