Najnovije vesti

SKANDAL TRESE KALUĐERICU! Trudna ćerka Ljube Pantović ostala na ulici! Zakucala Karađorđu na vrata i moli da je prijavi!
Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić

Baba je odjavila sa adrese

SKANDAL TRESE KALUĐERICU! Trudna ćerka Ljube Pantović ostala na ulici! Zakucala Karađorđu na vrata i moli da je prijavi!

Stars

U Kaluđerici u porodičnoj kući Karađorđa Subotića navodno se odvija prava drama.

Naime, Ćerka Ljube Pantović i Karađorđa Subotića, Gorana sa kojom ne razgovara nekoliko godina došla je sa molbom da je otac prijavi na njegovoj adresi jer je pred porođajem, a ostala je na ulici.

"Tačno je da sa Goranom nemam nikakav kontakt, ali slučajnosmo se sreli u Kaluđerici i tako sam saznao da je trudna. Dobro se drži i drago mi je zbog nje. Nadam se da će malo popustiti i ona kada postane majka, pa ćemo više komunicirati i viđati se. Za sada sa njom jedini kontakt održava moj brat Srba", rekao je Karađorđe, dok je Srba bio raspoložen da ispriča šta se tačno dešava.

"Sa Goranom sam jedino ja održavao kontakt, ali sam prekinuo. Pre nekoliko dana nam je zakucala na vrata. Preklinjala je Karađorđa i mene da joj pomognemo i da joj prijavimo boravak na našoj adresi. Ima velikih problema jer je baba, inače Ljubina majka kod koje je bila prijavljena na Vračaru, bez znanja odjavila sa adrese. Kod momka kod koga živi postoji problem i tamo ne može da se prijavi, a uskoro treba da se porodi. Naša kuća u Kaluđerici se ipak vodi na moju i Karađorđevu majku koja živi u Nemačkoj i sada ona odande mora da šalje punomoćje i saglasnost da bi Gorana mogla da se prijavi da ne bude beskućnik. Ja sam joj već dao neku papirologiju, ali bez lične karte moje majke ne može ništa da uradi. U velikom je problemu, ali šta da joj radim", kaže Srba koji je ogorčen na bratovljeve ćerke jer samo prave probleme.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Star

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...