DAVAĆU JOJ PARE JOŠ NAJVIŠE 3 GODINE! Vesna Dedić progovorila o ćerki: Ona ide SVOJIM PUTEM!
Foto: Damir Dervišagić

isplanirala

DAVAĆU JOJ PARE JOŠ NAJVIŠE 3 GODINE! Vesna Dedić progovorila o ćerki: Ona ide SVOJIM PUTEM!

Stars -

Vesna Dedić ne eksponira ćerku Lenku javno, pa tako i ne govori često o njoj. Međutim, kako je istakla, pored moralne, rado je i materijalno podržava, ali tako neće biti zauvek.

"Odavno ne savetujem ćerku. Moja ćerka je u januaru napunila 19 godina, ja sam nju savetovala slušajući psihologe od njene treće do pete godine sam je vaspitavala, kasnije sam je negde tako trasirala. Ona ide svojim putem, pa kad postoji neka barijera, onda joj ispričam moje iskustvo, a ona nek vidi šta će. Lenka je sada svoja ličnost i ja sam tu jako emotivna. Još godinu, dve, tri biću joj finansijska podrška", ističe ona.

Inače, voditeljkina naslednica se već nekoliko godina školuje u inostranstvu, a kako Vesna ističe - često joj daje savete.

"Lenkinih saveta se bespogovorno pridržavam, od izbora muzike i šminke do životnih i poslovnih. Moje iskustvo i njen osećaj za trenutak i duh vremena u kojem živimo daje veoma dobre rezultate. Nikada nijedna tema u našem odnosu nije bila tabu, a ljubav prema partneru, porodici, prijateljima i poslu najčešće su teme naših razgovora. Radije pričamo o tome nego o učenju i modi", zaključila je ona.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja