PRELJUBE, UVREDE I SAV PRLJAV VEŠ! O ovim razvodima sa SRPSKE ESTRADE brujali su mediji, a jedan je trajao samo MESEC
Foto: ATA Images

Pukla tikva

PRELJUBE, UVREDE I SAV PRLJAV VEŠ! O ovim razvodima sa SRPSKE ESTRADE brujali su mediji, a jedan je trajao samo MESEC

Stars -

Razvod sam po sebi nije lak. Međutim, kada je reč o razvodima poznatih ličnosti, on uz sve teškoće obavezno podrazumeva i dodatnu dramu.

Preljube, pretnje, borbe za starateljstva pa i fizički obračuni i na našoj estradi bilo je puno razvoda i razmirica, a evo neke od onih najburnijih, o kojima su mediji izveštavali nedeljama, pa čak i mesecima.

Anabela Atijas i Gazmen Đogani

Poznati par rastao se daleke 2009. godine, pred 15. godišnjicu braka. Iako je nihov odnos nakon razvoda delovao korektno, bivši supružnici neko vreme koristili su medije za javna prepucavanja, te su u te rasprave uključene i njihove porodice. Dok je Anabela preko suda potencirala na problemu neisplaćene alimentacija, Gagi je krivio da je čuvao decu dok je ona bila sa drugim muškarcima.

Iz žustrih rasprava proistekli su fizički okršaji, a o detaljima njihove porodične drame uveliko se diskutuje i u najgledanijem rijalitiju ''Zadruga 3'', čiji su oni učesnici.

foto: Printscreen

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

Vaterpolista i pevačica su toliko bili sigurni u svoj brak, u kojem su dobili ćerku Hanu, i dičili se svojom ljubavlju, da su čak uradili tetovaže posvećene jedno drugom. Zajedno su bili pet godina, a 2011. kada su odlučili da se razvedu, optužbe o prevarama i iznošenje prljavog veša dolazilo je sa obe strane. Pričalo se da je nakon saobraćajne nezgode Dača otpočeo vezu sa izvesnom Milicom - medicinskom radnicom, a bivši vaterpolista je često isticao da mu žena nije verna.

Vremenom, nakon raznih drama i suza u emisijama, nekadašnji supružnici uspeli su da razmirice ostave iza sebe, pa poboljšanje njihovih odnosa mnogi mediji su nedavno preneli kao "put obnove nekadašnje ljubavi". Nata i Dača, su ubrzo nakon rastanka viđeni kako razmenjuju poljupce, što je par demantovao. Ubrzo, Nataša je izjavila da će Danilo, kao Hanin otac, uvek imati posebno mesto u njenom srcu.

foto: Printscreen/Youtube, Dragana Udovičić

Bojana Rajić i Vladimir Stojković

Svojevremeno, sve nas je iznenadio "fudbalski razvod" - Vladimira i Bojane Stojković. Sve je počelo 2011. godine kada su mediji preneli vest da je nekadašnja manekenka zvala policiju i prijavila nasilja u porodici. "Nasilnik" je navodno bio sam golman. To je jedna verzija priče, druga je bila da je Bojana rešila da ostavi Vladimira zbog njegovog neverstva.

Nakon svega toga, pre dve godine, Bojana je po drugi put stala na ludi kamen, i udala se za biznismena i njenog dugogodišnjeg dečka Branislava Đurđevića u intimnoj atmosferi svog doma.

foto: Damir Dervišagić

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

U septembru 2017. godine kao bomba odjeknula je vest da je popularni folker Aca Lukas krvnički pretukao suprugu Sonju Vuksanović, te da je ona završila u bolnici. Iako je najpre demantovao ove navode, folker je kasnije potpisao sporazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom Trećeg osnovnog suda u Beogradu. Tek dve godine kasnije, Lukas i Sonja su se zvanično razveli, a kako se pisalo, oboje su ovaj događaj u njihovim životima proslavili u kafani. Pevač je sa bivšom ženom sada u korektnim odnosima zbog njihove ćerke Viktorije, a Lukas za dete plaća alimentaciju u iznosu od 2.000 evra!

foto: Damir Dervišagić

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Samo mesec i po dana nakon što je Nataša Luki podarila ćerku Katju, odigrala se porodična drama, pa je pevačica odlučila da se razvede. Njihov brak trajao je kratko, a javnost je i te kako bila zaintrigirana svim detaljima trećeg razvoda novosadske barbike. U oktobru prošle godine, pevačica se zvanično razvela od IT stručnjaka. Pre nego što je uplovila u romansu sa Lukom, Nataša se razvela od Ljube Jovanovića, a šuškalo se da je pevačica sa Lazukićem počela da se viđa pre nego što se razvela, te se upravo ljubav koja se neplanirano izrodila između njih navodila kao glavni razlog kraha braka sa bivšim rukometašem.

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Ana Kokić i Nikola Rađen

Popularna pevačica Ana Kokić i njen suprug Nikola Rađen, u julu prošle godine zvanično su stavili su tačku na brak dug deset godina. Sama brakorazvodna parnica nije trajala dugo, jer su oboje bili za sporazumni razvod. Starateljstvo nad ćerkama Ninom i Teom pripalo je Ani, sa čime se bivši vaterpolista složio. Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka preljuba, međutim Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Za tri godine, koliko su u braku bili pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, o njihovom razvodu se pisalo makar pet puta. Rastajali su se skoro isto toliko, ali tek prošlog leta konačno su potpisali papire za razvod koji su bili na čekanju poslednjih godinu dana. U medijima se spekulisalo i o Rastinim navodnim preljubama, te da su one u velikoj meri doprinele njihovom razvodu. Nakon što se razvela, pevačica se u potpunosti posvetila odgajanju ćerkice Tare koja je, prema njenim rečima, najveća radost u njenom životu. Ne krije da je upravo devojčica njena glavna preokupacija. Kao i Lukas, Rasta, za ćerku Taru plaća alimentaciju u iznosu od 2.000 evra.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen Premijera

Anabela i Andrej Atijas

Anabela je prošle godine okončala sedam godina dug brak sa Andrejem Atijasom. Njih dvoje ostali su u više nego dobrim i prijateljskim odnosima, te su se često viđali i nakon razvoda, a Anabela je pomogla Andreju i u procesu odvikavanja od poroka. Sada kada je Anabela u ''Zadruzi'' njihovu ćerku Blankicu, kao i pevačicinu ćerku iz prvog braka sa Gagijem, Ninu, čuva upravo Atijas.

foto: ATA Images

Katarina Kaja Ostojić i Džunior Džek

Pevačica Kaja Ostojić u septembru prošle godine se razvela od di-džeja Džuniora Džeka nakon pet godina braka. Kaja je zatim navela da će nakon razvoda ostati da živi u Briselu, budući da se njena ćerka tamo školuje, a i pevačica i di-džej ubrzo nakon što su okončali brak sreću su pronašli pored novih partnera. Kaja je navodno već izvesno vreme u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a Džunior Džek je ponovo zaljubljen u Srpkinju, zgodnu crnku Ivanu Stanojević.

foto: Damir Dervišagić

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Par koji se upoznao na rijaliti šou Farma, gde su javno pred kamerama imali seks, venčali su se posle izlaska sa imanja Lisovići, ali taj brak nije dugo trajao. Već početkom godine Jovana je optužila Danijela da ju je tukao, davio pretio smrću, a izjavila je da je crnogorski pevač gej i da mu je bila samo marketinški paravan. Alibabić je sve to demantovao i usledio je razvod, ali pre toga su se mesecima prepucavali po medijima. Posle ove afere, pevač se vratio ja javnu scenu i nedavno je nastupio na Grandovom festivalu, dok se Nikolićeva vratila u rodni grad Niš jer nije uspela kao voditeljka.

foto: Marina Lopičić

Slađa Delibašić i Milan Pejović

Pevačica je nedavno sklopila brak sa 15 godina mlađim Milanom Pejovićem u nadi da prevelika razlika u godinama neće predstavljati problem. Međutim, prevarila se. Nakon nepunih godinu dana, pevačica se razvela od Milana jer on nije imao razumevanja za njenu preveliku ljubav prema deci i unucima.

foto: Aleksandar Jovanović

Goca Tržan i Ivan Marinković

Pre par godina Goca je okončala četvorogodišnji brak sa Ivanom Marinkovićem. Nakon razvoda Marinković je izjavljivao da je prekinuo svaku komunikaciju sa bivšom suprugom, dok je pevačica bivšem partneru zamerala da njihov razlaz zloupotrebljava kako bi prikupio medijsku pažnju.

foto: Nemanja Nikolić, Printksrin

Dunja Ilić i Saša Grujić

Pevačica je šokirala domaću javnost kada je objavila da se udala za Sašu Grujića iz Vranja, za kog niko do tada nije čuo. U roku od nedelju dana od kako je upoznala Sašu Dunja se verila, u narednih mesec dana ona se udala, a razvela se nakon mesec i po dana braka.

foto: Instagram screenshot

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track