U KUĆI SAMO JA VIČEM! Suzana otkrili koliko je LJUBOMORA na koleginice i oko čega se stalno svađa sa Sašom Popovićem!
Foto: Damir Dervišagić

Iskreno šta se dešava u njihovom domu

U KUĆI SAMO JA VIČEM! Suzana otkrili koliko je LJUBOMORA na koleginice i oko čega se stalno svađa sa Sašom Popovićem!

Stars -

Bračni par Saša Popović i Suzana Jovanović u iskrenom intervjuu otkriva kako izgleda praznik u njihovom domu, šta im je očuvalo brak i zašto njihova naslednica Aleksandra ne želi da se eksponira.

Saša otkriva i da će biti na čelu „Granda“, ko god da bude vlasnik produkcije.

Suzana, koliko vam ovaj praznik znači?

- Pored Božića, najviše volim Vaskrs! To je za mene najradosniji praznik, kome se posebno radujem, kao malo dete! A najviše me raduje farbanje jaja! Nažalost, zbog ove situacije nećemo moći zajedno da ga proslavimo uz porodični ručak! Ali, nek smo samo živi i zdravi, biće prilika za slavlje!

Već dve decenije ste u skladnom braku sa Saletom, kako ga vi zovete. Verujem da je trebalo mnogo poverenja da opstane brak u kojem je muškarac stalno okružen lepim pevačicama?

- Sale i ja smo, slobodno mogu da kažem, u jednom divnom i prelepom braku, koji je ispunjen ljubavlju, poštovanjem i razumevanjem! Mnogo toga smo prošli za ove 23 godine koliko smo zajedno, a i dan-danas smo podrška jedno drugom. Njegov posao je takav da je uvek okružen pevačicama. S obzirom na to da se bavim istim poslom, znala san da ću to prihvatiti kao nešto sasvim normalno! U početku naše veze jeste bilo malo ljubomore, ali više zbog toga jer sam bila mlada i pomalo nesigurna u našu vezu (šta će biti s nama, hoćemo li ostati zajedno), ali toga više nema!

foto: Nebojša Mandić

Izjavili ste da su rasprave između Saše i vas uglavnom bile zbog drugih ljudi. Da li su u pitanju bile koleginice i kako ste to prevazilazili?

- Kao što sam već negde ranije izjavila, Sale i ja se nikada nismo posvađali ni oko čega, ali bilo je ponekad malo nerazumevanja zbog drugih ljudi. Ali, hvala Bogu, uvek smo to pobeđivali našom ljubavlju i razumevanjem.

Rekli ste ranije da vam je prag tolerancije izuzetno visok. Znači li to da niste takvi, da biste Sašu ostavili davno?

- Tačno je da imam visok prag tolerancije, ali je isto tako tačno da me Sale nikada nije nijednim svojim postupkom ili delom naveo da pomislim da ga ostavim. On je mnogo dobar čovek i moj najveći prijatelj, i nikada ga ne bih ostavila, kao ni on mene! U tome smo saglasni oboje! Uvek i zauvek!

Ko je koga razmazio tokom ove izolacije?

- Nije niko nikoga posebno razmazio, živimo život kao i do sada, lepo se slažemo a to je sada najvažnije u ovom periodu izolacije!

U kući samo ja vičem Ono što vidimo na TV-u jeste da je Saša vrlo temperamentan čovek. Da li je takav i u kući, podvikne li u kući ili mirnim tonom rešava problem?

- Pa vi ne znate uopšte pravu istinu, u kući samo ja podviknem i Saša se odmah složi (smeh)!

I moj biznis trpi zbog vanrednog stanja

Koliko će sve ovo uticati na vaš biznis i da li već sada osećate krizu zbog vanrednog stanja?

- Naravno da osećamo krizu, a kolika će šteta biti, to ćemo videti kada sve ovo prođe. Međutim, nije samo „Grand produkcija“ u problemu nego i cela estrada, kao i cela privreda u državi.

Da li ćete, ako se ukaže dobra prilika, prodati i ostatak „Granda“?

- Ovo pitanje zadire u poslovnu politiku „Granda“ o kojoj nikada ne pričam, a već sam odgovorio, bilo koja varijanta da se desi, ja ostajem u „Grandu“ i vodiću ga, nadam se, uspešno kao i sve ove godine.

foto: Ana Paunković

Kurir.es/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track