NIJE SE SAMO LUNE MAJKA ODREKLA! A neke su i sa očevima zaratile ZBOG RIJALITIJA! O ovome se i danas priča!
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

niko nije ostao ravnodušan

NIJE SE SAMO LUNE MAJKA ODREKLA! A neke su i sa očevima zaratile ZBOG RIJALITIJA! O ovome se i danas priča!

Stars -

Malo ko je ostao ravnodušan kada se pevačica Anabela Atijas u uživo programu odrekla ćerke Lune, usred Bele kuće "Zadruge". Rastrojena, ona je nakon svađe sa naslednicom napravila lom uzvikom:

"Javno se odričem ćerke Lune! Neka vi čuju! Ovo je definitivno!" dok su je svi posmatrali s nevericom na licima.

Kada je Marko Miljković ustao devojci u odbranu, ona je samo nastavila:

"Ne možeš ti da mi zabraniš da ja pipnem svoje dete, to je dete koje sam ja rodila", urlala je Anabela, nakon čega je Marko nasrnuo na nju preko stola, a Luna i otac denser, Gagi Đogani, su ih razdvajali.

foto: Printscreen/Youtube

Međutim, ona nije jedina koja je doživela ovakav momenat. I Ljuba Pantović se u nekoliko navrata javno odricala ćerke Aleksandre Subotić, a i one su kasnije zakopale ratne sekire.

Podsetimo, nakon što je Aleksandra 2017. godine u "Parovima" rekla da ona 20 godina nema roditelje i da je David Dragojević sada njena porodica, tada se oglasila i Ljuba Pantović koja nije mogla da sakrije koliko su je pogodile ove reči, i ćerki je poručila da "više nema majku i van rijalitija".

"E pa kada se neko tako izleti i kaže tako nešto strašno, što je za svaku osudu, ja samo mogu da kažem da Aleksandra više nema majku ni kada izađe iz rijalitija. Veliko sam go**o pojela kada sam pala na njene molbe i oprostila joj sve njene laži i izmišljotine koje je svojevremeno izjavljivala u medijima. Pa sam već prešla preko nekih neoprostivih stvari, i šta sad? Je l' treba ponovo da se nosim s tim što mi ona priređuje. Najveći udarac za nju biće kada se okrenem i nestanem, kada shvati da više nema mame Ljube koja je bila tu 24 sata za nju", rekla je tada Ljuba koja nije birala reči kojima je iskritikovala ćerku.

foto: Sonja Spasić

Milijana Bogdanović, koja se trenutno boravi u rijaliti vili u Zemunu, još jedna je u nizu devojaka koje se otac, kako se navodilo, odrekao. Njena baka Dana Bogdanović otkrila je da joj je otac pretio, a onda se je ujedno i odrekao zbog ljubavi sa pola veka starijim Milojkom.

"Navodno joj otac rekao: 'Ubiću vas oboje, i tebe i Milojka', pa ga je ona prijavila policiji, a Milijana mi je rekla da je tražila da joj ne uhapse oca, već samo da ga upozore... Ne prestajem da mislim o njoj, nije trebalo to da uradi. Milojko je dobar čovek i voli je, ali je sve to ružno, može deda da joj bude. Ona meni stalno priča da ga voli. Ne smem ništa da joj kažem zato što je rekla: 'Tata, mama, baba, ako mi budete branili da budem s Milojkom, ja ću se ubiti!' Bolje nek bude i s njim nego da bude mrtva", rekla je svojevremeno za medije Milijanina baka.

foto: Zoran Šaponjić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja