MILIJANA GA JE NAVIKLA DA ON IMA TRETMAN KAO BEBA! Isplivali šok detalji iz kreveta mlade Pilatovićke i starog Milojka!
Foto: Damir Dervišagić

raskrinkani

MILIJANA GA JE NAVIKLA DA ON IMA TRETMAN KAO BEBA! Isplivali šok detalji iz kreveta mlade Pilatovićke i starog Milojka!

Rijaliti -

Milijana Bogdanović u poslednje vreme prilično se zbližila sa Urošem Anđelićem, sa kojim deli životni prostor u vili "Parova". Ona je, šta više, ogovarala svog supruga sa njim, pa otkrila koliko joj je lakše sada kada je raskrstila sa emocijama prema Milojku. Jelena Ilić kasnije je prokomentarisala kako gleda na novonastalu situaciju, a tada su isplivale brojne pikanterije koje čine njihovu intimu.

"Milojko ima neumerenost u hrani i sve očekuje od Milijane. U s*ksualnom smislu je bio neostvaren, zabolelo ga je to što je moj deka u braku duže od šest decenija, pa je rekao da su njega žeme htele, ubija ga sujeta, nikada u životu nije osetio ljubav. On nema emocije, hladan je", rekla je verenica Ivana Marinkovića, pa dodala.

"On je tokom života bio promiskuitetan, i da su ga kao muzičara jurile žene... Smireno ume sa njim. Gleda ga sa očima punim sažaljenjem. Ona ga žali. Mada, preporodila se. Smetila ga je sinoć u krevet, još uvek vodi računa o njemu. Milijana ga je navikla da on ima tretman kao beba", zaključila je Jelena.

Voditeljka Vendi pitala je iskusnog starca koliko žena je imao za života, ali on nije imao adekvatan odgovor, pa mu je Milijana Božič pripomogla.

"Znam za četiri bivše žene, među njima sam i ja", izjavila je atraktivna brineta, dok je njen suprug bio ljut kao stršljen.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track