LEPOTA IH UMALO KOŠTALA ŽIVOTA: Indi skupo platila smanjenje želuca, a Dara Bubamara novu zadnjicu!
Foto: Dragana Udovičić

PEVAČICE SU GORKO ZAŽALILE ZBOG OPERACIJA

LEPOTA IH UMALO KOŠTALA ŽIVOTA: Indi skupo platila smanjenje želuca, a Dara Bubamara novu zadnjicu!

Stars -

Estradne zvezde ne žale novac za odlazak pod nož radi ulepšavanja, ali ponekad se dogodi da stvari krenu pogrešnim tokom, pa nastanu ozbiljne komplikacije.

Naše javne ličnosti ne zaostaju za svetom po broju estetskih intervencija, ali lepota, nažalost, ponekad ima previsoku cenu - zdravlje.

Neke naše zvezde bile su na velikim mukama zbog želje da povećaju grudi, reše se sala liposukcijom ili smanjenjem želuca, što se kod pojedinih zamalo fatalno završilo.

Među onim pevačicama koje su nadrljale su Dara Bubamara, Indira Aradinović Indi, Zlata Petrović, Jelena Kostov, Suzana Jovanović, kao i starleta Tamara Đurić. Supruga doskorašnjeg direktora „Granda“ zamalo je umrla na operacionom stolu prilikom usisavanja sala, kako su 16. septembra 2006. pisale Večernje novosti.

Kroz slične muke prošla je i Zlata, koja je, prema navodima ovog lista, „jednim udarcem htela da ubije dve muve“. Želela je da svoje bujno poprsje podigne i učvrsti, a u isto vreme da se podvrgne liposukciji. Zakazala je dve intervencije zaredom. Iako joj je hirurg skrenuo pažnju da to nije dobro, Zlata je insistirala da bude po njenom jer joj je lakše da odleži obe operacije. Organizam joj nije bio dovoljno snažan, ali je stoički podnosila iscrpljenost. Ipak, na kraju se onesvestila i završila u bolnici.

Zlata je istovremeno operisala grudi i isisala salo, pa se onesvestila tokom oporavka
Zlata je istovremeno operisala grudi i isisala salo, pa se onesvestila tokom oporavkafoto: Zorana Jevtić

- Otrovala sam se od paštete! Devojka koja mi čuva dete je sa mnom jela iz konzerve, pa smo obe otekle, dobile alergiju i gušenje. Neko nas je tu noć video ispred Zemunske bolnice i ispalo je da sam sve živo operisala. Možete da me vidite kad pevam - branila se tada Zlata pred medijima.

S druge strane, Dara Bubamara i Tamara Đurić su nadrljale zbog zadnjice koju su uvećale, ali je došlo do komplikacija. Zbog nestručnosti lekara i lošeg materijala koji je koristio, Tamara je završila na operacionom stolu. Uz četiri zahvata, morala je da primi i dve kompletne transfuzije krvi kako bi spasla svoj život.

- Dobila sam sepsu posle operacije jer su pomešali dva materijala koja nisu smela da budu zajedno na tom mestu. Silikon je napravio reakciju i desilo se to. Nakon toga što se meni dogodilo počela je pomama za silikonskom zadnjicom. Devojke su želele silikonske zadnjice po cenu života. Apsolutno niko nije ništa naučio na mom primeru - rekla je Tamara svojevremeno u Jutarnjem programu na televiziji Pink.

Bubamara je, kako je pisao Blic početkom 2018. godine, dobila sepsu, pa je implantate iz zadnjice morala da izvadi.

- Htela sam mozak da stavim pa sam ga izvadila. Bila sam u bolnici zbog zdravstvenih problema koji se tiču pluća, imala sam upalu, te sam na klinici morala da budem dve nedelje. Primala sam veliku količinu antibiotika i infuzije - rekla je tada Dara za Blic.

Zbog komplikacija nastalih pucanjem implantata u grudima, Jelena Kostov je morala da miruje i koristi snažne antibiotike. Ona je mesec i po bila prikovana za krevet s visokom temperaturom koja joj se javila nakon operacije.

Zbog komplikacija nastalih pucanjem implantata u grudima Jelena Kostov je mesec i po bila prikovana za krevet s visokom temperaturom
Zbog komplikacija nastalih pucanjem implantata u grudima Jelena Kostov je mesec i po bila prikovana za krevet s visokom temperaturomfoto: Vladimir Šporčić

- To je nešto najgore što je moglo da mi se desi u životu. Srce mi se cepalo jer nisam smela da držim sina u naručju. Otkad znam za sebe, želela sam da imam lepše i veće grudi. Na ono što mi se dogodilo gledam kao na opomenu, znak da treba da usporim, da mislim malo više o sebi i na sebe. Sad mnoge stvari radim drugačije - rekla je Jelena Kostov za Kurir.

Novi trend smanjenja želuca umalo je koštao života Indi, koja se u jeku pandemije virusa korona lavovski borila da preživi. Informaciju o njenom teškom zdravstvenom stanju na društvenim mrežama saopštila je njena sestra. Podsetimo, Indi je na jednoj klinici zavezala želudac, ali njen organizam nije podneo tu intervenciju. Pevačica je mesec i po bila u bolnici, a sada se oporavlja u svom domu.

- Ostala sam bez slezine, povređen je pankreas, a do kraja života ću morati da primam injekcije. Dobila sam bajpas umesto smanjenog želuca. Više nikad neću imati zdravlje koje sam imala pre nego što sam otišla na operaciju, sve što se desilo trajno mi je promenilo život. Moj organizam je oslabljen i pitanje je da li ću uspeti da se vratim na staro stanje - rekla je Indi za Blic.

Prirodno je najlepše

ONE NIKAD NISU OTIŠLE POD NOŽ

foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Mali broj popularnih pevačica kod nas nema veštačke grudi, zadnjicu, usta. Među njima su Goca Tržan, Jelena Tomašević, Ivana Peters, Goca Božinovska, Anica Dobra, Marija Šerifović, Milica Todorović, Rada Manojlović, Milica Pavlović... I dok im neki traže mane, veliki broj njihovih fanova kaže da su najlepše prirodne i da ne treba da idu pod nož ni pod razno.

Jedva izdržala

VESNA ZMIJANAC: Lipoliza je bila bolna

Vesna Zmijanac (64) jedna je od retkih pevačica koja otvoreno priča o estetskim intervencijama. Ona je radila fejslifting i lipolizu (skidanje sala sa stomaka), koju ne pamti po dobru.

foto: Dragan Kadić

- Bolelo je strašno i operacija je trajala čak sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak, nikad ne bih otišla da skidam salo sa stomaka i radije bih šetala salčice nego što bih ponovo išla pod nož - rekla je Vesna za Blic pre pet godina.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track