VEĆINI ŽENA TO NIJE NI NA KRAJ PAMETI! Sandra Afrika o parama bez dlake na JEZIKU!
Foto: Printscreen Instagram

sigurna

VEĆINI ŽENA TO NIJE NI NA KRAJ PAMETI! Sandra Afrika o parama bez dlake na JEZIKU!

Stars -

Sandra Afrika objasnila je kako tek sada, u samoizolaciji, može da se posveti sebi i uživa u odmoru na kom duže od decenije nije bila. Radu je od samog početka i te kako posvećena, a ovogodišnji 1. maj obeležiće sama u svom stanu na Novom Beogradu.

Šta za tebe znače praznici, uspevaš li bar tada da se odmoriš?

"Kod mene je uvek sve zavisilo od toga na koji dan praznici padnu. Kada se sve sabere, za praznike sam više radila nego što nisam. Evo, sada ću Prvi maj provesti u izolaciji kao i svi, pa ću da vidim kako je."

Da li ti je nekad došlo da batališ posao i da se finansijski osloniš isključivo na partnera?

"Oduvek mi je bilo važno da imam svoj novčanik, ali istina je da većini žena to nije ni na kraj pameti. Čak je mnogo više onih koje čekaju da neko drugi zaradi umesto njih. To je ranije bilo normalno, žene su se bavile kućom i porodicom, a muževi su radili. Žene traže ravnopravnost iako se i dalje oslanjaju na muškarce."

Zbog čega ti je najvažnija sopstvena zarada?

"Ne bih znala da funkcionišem da je drugačije. Volim da imam svoje pare u rukama jer automatski ne moram da polažem račune nikome. Ne bih podnela da me neko uslovljava koliko ću da potrošim, na šta ću da potrošim i da li mogu da potrošim."

Koliko ti je bilo teško kada si se kao tinejdžerka pojavila na estradi?

"Nije bilo lako početi sa poslom sa svega 14-15 godina. Počela sam sama, bez igde ikoga, ali koliko god da mi je bilo naporno i teško nikada se nisam pokajala što sam birala pevanje. Lep je osećaj priuštiti sebi dobar život svojim trudom."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track