LEPO KAŽU - DOK TI PRAVIŠ PLANOVE, BOG TI SE SMEJE! Sanja se ne stidi ničeg što je radila, ali je OD OVOGA digla ruke!
Foto: Ana Paunković

dosta joj je

LEPO KAŽU - DOK TI PRAVIŠ PLANOVE, BOG TI SE SMEJE! Sanja se ne stidi ničeg što je radila, ali je OD OVOGA digla ruke!

Stars -

Bivša zadrugarka Sanja Stanković s ponosom je istakla da je od malih nogu naučila da bude "sama svoj majstor" i da joj muškarac nije potreban čak ni da joj zameni gumu na automobilu.

"Kad sam bila mala, mešala sam malter i želela sam da radim muške poslove. Verovali ili ne, bila sam prava muškarača. Iako se ne razumem baš u građevinske poslove, nije mi teško da bilo šta uradim, a i brzo učim", rekla je ona kroz smeh i dodala da se ne stidi nijednog posla koji je radila.

"Moja majka je bila samohrani roditelj i iako se trudila da mi obezbedi osnovno, moje drugarice su uvek imale više od mene. Zbog toga sam veoma rano počela da radim. Želela sam da sebi obezbedim lepu garderobu i ostale sitnice", ispričala je ona.

"U srednjoj školi sam tokom svakog letnjeg raspusta radila na plantaži višanja. Brala sam ih, a nakon berbe sam radila u hladnjači. Tako sam želela da olakšam mami", kaže Sanja i objašnjava da će Prvi maj proslaviti sama na terasi svog stana.

"Dan rada u meni budi veoma lepe uspomene. Dok se nisam preselila u Beograd, jedva sam čekala taj dan da sa društvom odem na piknik, roštilj, piće, muziku ... Takva druženja više ne postoje ili su retka. Iako tada treba da slavimo rad, većina nas taj praznik doživljava kao dan za uživanje u prirodi sa dragim ljudima", objašnjava Sanja.

Za sebe kaže da je radoholik i da jedva čeka da vanredno stanje prođe kako bi se vratila poslovnim aktivnostima.

"Mrzim sebe kada ništa ne radim. Padam u depresiju jer sam kao i većina ljudi zbog pandemije trenutno nezaposlena. Često se sa prijateljima šalim da me kada ukinu vanredno stanje Srbija neće videti", kaže Sanja, koja je zbog pandemije koronavirusa morala da stopira pripremu nove kolekcije elegantnih haljina.

"Stara narodna izreka kaže: 'Dok ti praviš planove, bog ti se smeje'. Zato želim da se u mom životu ubuduće sve dešava spontano", zaključila je Sanja.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track