TRESLA SE ZBOG AFERE SA VRELIM SNIMKOM! Jedna pevačica ne zna ćerki šta da kaže, a mnoge su bile NA METI! (FOTO 18+)
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić, ATA images

NIJE IM BILO LAKO

TRESLA SE ZBOG AFERE SA VRELIM SNIMKOM! Jedna pevačica ne zna ćerki šta da kaže, a mnoge su bile NA METI! (FOTO 18+)

Stars -

Azra Husarkić pre nekoliko dana doživela je veliku neprijatnost, kada joj hakovan Fejsbuk i kada su na istom objavljene fotografije na kojima je druga devojka u golišavom izdanju. Azra, međutim, nije jedina javna ličnost koja je prošla kroz ovakav haos - tokom prethodnih godina mnoga poznata lica bila su na meti ljudi koji su pokušali da im podmetnu afere.

foto: Facebook screenshot

Na primer, u leto 2018. godine, pre nego što je ušla u drugu sezonu "Zadruge", Luna Đogani prošla je kroz ovakav, turbulentan period.

Đoganijeva je tada dobila preteću poruku da će u javnost biti pušten njen navodni intimni snimak sa sinom jednog srpskog biznismena. Kako se navodilo, Luna je znala da se nikada nije snimala sa svojim partnerima, ali je ipak bila u strahu da ipak ne postoji neki video i da ga neko nije snimio u tajnosti. Ona je poruku sa ovom pretnjom dobila sa lažnog Instagram profila i zbog toga je bila veoma uznemirena.

foto: ATA Images

Kućni video nekadašnje učesnice "Zvezda Granda" Sanje Stojanović pre mnogo godina isplivao je u javnost, a intimne scene pevačice i njenog tadašnjeg dečka odmah su obišle internet i o njima se brujalo ne nedeljama i mesecima, već godinama! Sanja se nakon toga povukla sa scene, udala se, rodila dvoje dece, a potom i razvela. Nedavno je za domaće medije istakla da će uskoro morati da obavi razgovor sa svojim naslednicima, te da ih pripremi na informacije o ovom skandalu, koje sada mogu doći i do njih.

"Ćerka mi je starija. Sa njom me tek očekuje taj neki razgovor. Odnosno, da je pripremim, da je upoznam sa svim tim. Nekako je bila zaštićena od svega. Ona nije upoznata sa tim, nije imala prilike da čuje, ali mislim da sada kako je starija i kako se meni ovo zakuvava, mislim da je vreme da obavim sa njom taj neki razgovor", priznala je Sanja.

foto: Printscreen/Instagram

Sandra Afrika u septembru prošle godine našla se u centru skandala kada je objavljeno da je u javnost procureo njen izvesni intimni snimak.Pomenuti sporni snimak nastao je u spavaćoj sobi, a devojka za koju se navodilo da je Sandra ležala je na krevetu i dodirivala se po grudima i međunožju, objavili su domaći mediji. Sandru je ovo razbenelo, te je sve odmah demantovala.

"To na snimku nisam ja. Devojka uopšte ne liči na mene. Druga stvar, vidiš po svim nekim detaljima da nisam ja u pitanju. Ono samo ćorav i budala može da kaže da sam ja. Pritom, ja imam mladež između grudi i imam tetovaže po rukama, pa i sve i da hoću da se snimam, ne mogu", rekla je pevačica tada, a potom se oglasio i njen bivši dečko Aleksandar Moskovljević Mikiša.

"Znam za taj snimak, video sam ga i ja. Odmah ću da ti kažem da to nije Sandra, nego neka druga devojka koja čak i ne liči na Afriku", rekao je on.

foto: Damir Dervišagić

Još jedna zadrugarka bila je glavni akter afere sa lažnim intimnim snimcima - u pitanju je Dragana Mitar. Na jednom sajtu za odrasle osvanuo je video snimak na kome je, kako su pojedinci tvrdili, navodno Dragana koja se pred kamerom dodiruje po intimnim delovima tela. Navodilo se da je provokativni snimak, navodno, slala bivšem dečku, koji ga je zatim javno objavio kako bi joj rasturio brak sa suprugom Sinišom, ali nikada nije utvrđeno da je na pomenutom snimku zaista Dragana Mitar.

S druge strane, bilo je i javnih ličnosti čiji pravi intimni snimci i fotografije su procureli u javnost, a one su to potom i priznale. Afera Dare Bubamare mesecima je drmala domaću estradnu scenu, a fotografije i snimci na kojima je golišava nisu isplivali jednom, već više puta.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: ATA Images, Printscreen, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja