MOJE JE DA ISPEČEM I DA GLEDAM! A ako popijem, mogu samo da se izvrnem: Darko Lazić otkrio detalje proslave PRVOG MAJA!
Foto: ATA Images

DVE RAKIJICE SU ZA MENE PLAFON

MOJE JE DA ISPEČEM I DA GLEDAM! A ako popijem, mogu samo da se izvrnem: Darko Lazić otkrio detalje proslave PRVOG MAJA!

Stars -

Darko Lazić, poput svoh onih koji imaju dvorište, proslaviće 1. maj napolju i okružen najužom porodicom. Marina i mali Aleksej ne napuštaju mu stranu, a kako pevač otkriva - njegovo je da pripremi bogatu trpezu, ali ne i da u potpunosti uživa u njoj, kako je nedavno operisao želudac.

Ipak, Darko se ne žali, jer je ovo prvi put posle dužeg niza godina da ovaj dan ne provodi radno.

"Pa ove godine uglavnom bolje nego svake, jer je svaka prethodna bila radna, nikad nisam mogao da provedem ovaj dan u krugu porodice. Naravno, ne možemo da se družimo sa više ljudi, jer su takva pravila, ali dobro, tu je porodica, roštilj, muzikica, to je bitno", počeo je on.

Iako je zadužen za roštiljanje, Darko priznaje da on ove godine ipak neće jesti meso.

"Ja pečem meso, ali ne jedem, samo gledam (smeh). Rado bih pojeo, ali ne mogu, najedem se od ovog dima dok pečem meso. A ne mogu ni da popijem, ako popijem, mogu samo da se izvrnem. Ja pijem đus, mogu da popijem dve rakijice i to mi je plafon", iskren je bio Lazić, koji i inače ume da se dohvati posla po kući.

"Ja koliko mogu, nisam se oporavio dovoljno da radim kao što sam radije. Iskreno, nisam ni ranije nešto radio (smeh). Tata je tu da pomogne sve što ja ne mogu", zaključio je on.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track