ŽIKA JAKŠIĆ SE PRESELIO U NOVU KUĆU! A još nije gotova: Ovako mi nije bilo poslednji 15 GODINA!
Foto: Dragana Udovičić

OBJASNIO

ŽIKA JAKŠIĆ SE PRESELIO U NOVU KUĆU! A još nije gotova: Ovako mi nije bilo poslednji 15 GODINA!

Stars -

Žika Jakšić uživa u kući koju je podigao u luks naselju Beograda, dok čeka vreme kada će se ponovo predati poslovnim obavezama. Izolacija mu, kaže, prija i odavno nije bio u prilici da se ovoliko odmara, ali mlađeg naslednika Dušana viđa samo putem video-poziva.

"Mesec i po dana već ne izlazim iz kuće, ne zato što se plašim, već zato što je to logično i razumno. Stariji sin živi sa mnom već godinu dana, on ne ide nigde, osim u prodavnicu kad zatreba. Sin i ja živimo kao cimeri, kao studenti... Uvek nam je zabavno, imam dobro društvo", otkriva Žika i dodaje da mlađeg sina Dušana, kojeg je dobio u braku sa voditeljkom Dajanom Paunović, viđa samo putem video-poziva.

"Sa Dajanom se čujem redovno, Dušana nisam video nekoliko nedelja, viđamo se preko video-poziva. Inače, imam običaj da se sa nekoliko prijatelja gledam u grupnom video-pozivu. Malo proćaskamo, smejemo se...", priča Žika i dodaje:

"Meni prija ovaj mir. Poslednjih 15 godina se nisam odmorio kao sada. Što se mene tiče, može ovo da potraje i do Nove godine. Da me neko ne shvati pogrešno, voleo bih da virus što pre završi, ali mi izolacija ne smeta."

Žika otkriva i da je u kontaktu sa dugogodišnjim saradnikom Sašom Popovićem.

"Čujemo se, ali ne svakog dana. Čujemo se čisto da pitamo jedan drugog da li nam nešto treba, shvatimo da nam ništa ne treba, da smo živi i zdravi, i to je sve", objašnjava on.

Inače, kuća koju je sagradio u elitnom delu Beograda ima i bazen, dok su prostorije rađene prema njegovoj zamisli.

"Preselili smo se u novu kuću. Nije sve završeno, ima vremena. Bitno mi je da imam gde da spavam, da mi nije hladno, da imam šta da jedem, imam mir i to je cela poenta. Ostalo je manje bitno", ističe Žika, koji još ne zna kada će početi sa snimanjima.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track