SANDRA AFRIKA SELA NA TRAKTORČE, PA SE BACILA NA POSAO! Pevačica poručuje iz Ivanjice: Za mene ovde nema zime! (FOTO)
Foto: Kurir/ Ljiljana Stanišić

vredno obavljala seoske poslove

SANDRA AFRIKA SELA NA TRAKTORČE, PA SE BACILA NA POSAO! Pevačica poručuje iz Ivanjice: Za mene ovde nema zime! (FOTO)

Stars -

Pevačica je prvomajske praznike provela u Moravičkom okrugu kod svoje kume, ali se nije ponašala kao gost, već je vredno obavljala seoske poslove

Sezona malina ove godine u Ivanjici biće, po svemu sudeći, berićetna i to zahvaljujući Sandri Prodanović, poznatijoj kao Sandra Afrika. Naime, pevačica je uoči prvomajskih praznika iz Beograda zapucala u Ivanjicu kod kume Jovane Nikolić. Čim je stigla u Moravički okrug, Sandra je obišla čaršiju, ali i malinjak.

Naša ekipa je bila tamo i zabeležila sve aktivnosti vredne pevačice u toku jednog dana.

foto: Kurir/ Ljiljana Stanišić

"Komotno bih mogla da živim na selu. Eto, ako ne bude više bilo posla zbog koronavirusa, ja ću da okopavam maline", s osmehom počinje priču pevačica, koja se nije libila da sedne na čuveno traktorče i frezira malinjak.

Ali to nije sve. Sandra je potom pokosila detelinu i natovarila je u kolica. Ni tada se nije umorila, pa je otišla do tora i nahranila ovce. Afrika je bila raspoložena, pa nam je i opisala kako je izgledao njen život na selu poslednjih nekoliko dana.

"Videla sam da nije teško voziti traktorče. Komšije hoće da pomognu, ma milina. Vredna sam i za mene nema zime na selu. Ima da se jede i pije, malo sadiš, malo kosiš, krkaš, spavaš, niko te ne uznemirava. Svuda su samo mir i tišina. Baš sam uživala u ovim poslovima i za mene su Prvi maj, praznici i vanredno stanje dobrodošli da naučim nešto novo, odmorim se i kad sve ovo prođe, spremna krenem u nove pohode", poručuje Sandra za Kurir Stars.

VREDNIJA NEGO IKAD Sandra se nije  libila nijednog posla na imanju
VREDNIJA NEGO IKAD Sandra se nije libila nijednog posla na imanju foto: Kurir/ Ljiljana Stanišić

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Kurir, Ljiljana Stanišić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track