LAKO JE DA TOVARIŠ MAGARCA DOK JE U BLATU! Gastoz se po prvi put oglasio posle Luninog divljanja u Šimanovcima! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

podigla se ogromna prašina

LAKO JE DA TOVARIŠ MAGARCA DOK JE U BLATU! Gastoz se po prvi put oglasio posle Luninog divljanja u Šimanovcima! (FOTO)

Stars -

Posle velikog ljubavnog kraha Lune Đogani koji se dogodio pošto su isplivali detalji noći kada se pomirila sa Markom, Nenad Marinković Gastoz oglasio se putem društvene mreže Instagram, pa u dve rečenice podigao ogromnu prašinu na ovoj društvenoj mreži.

On je progovodio o navodnoj aferi, ali i Luni uopšte, napominjući da bi "čovek da zna da će da padne - seo". Takođe, uprkos brojnim stvarima koje su neko vreme samo izbijale na površinu, Gastoz nijednu ružnu ka Đoganijevoj nije ispalio, već je istakao kako ona trenutno nije sva svoja, te da sve ovo svakome može da se desi.

"Pre nego što počnete da pljujete tu istu devojku koja je mene ispljuvala bez potrebe, pokušajte da razumete i shvatite da trenutno nije ni na nebu ni na zemlji u glavi, a svakako se ne veličate u mojoj glavi ako nju imenujete raznim ružnim nadimcima. Lako je tovariti magare dok je u blatu, a blato ti ne najavljuje da ćeš u njega da upadneš, jer čovek da zna da može da padne, on bi seo, tako da smo svi isti i svima može isto da se desi", poručio je on.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track