LUNA JE TRČALA KOD NJEGA KAD GOD BI SE POSVAĐALA S MARKOM! A pred rijaliti mu je obećala da će ostaviti Miljkovića?! ŠOK
Foto: Sonja Spasić

PODIGLA SE OGROMNA PRAŠINA

LUNA JE TRČALA KOD NJEGA KAD GOD BI SE POSVAĐALA S MARKOM! A pred rijaliti mu je obećala da će ostaviti Miljkovića?! ŠOK

Stars -

Iako Luna Đogani poslednje dane u Beloj kući "Zadruge" provodi uveravajući Miljkovića da prema Gastozu ne oseća ništa, ono što je isplivalo iz perioda tik pred njen ulazak u rijaliti izazvalo je sumnju kod mnogih, a i "pokosilo je" sve njene reči. Naime, kako se navodi, ona je upravo kod njega odlazila kad god bi se svađala sa svojim dečkom, te ga molila da joj pruži još jednu šasnu.

Navodno, prema rečima ovog izvora, pevačica u usponu je čak i obećala duploj kruni "Parova" da će Miljkovića i ostaviti, jer ga nikad nije volela.

foto: ATA Images

"Lunin i Markov odnos bio je narušen još otkako su napustili 'Zadrugu 2'. Brzo je i sama shvatila da je u nesrećnoj vezi i da je, kada se sve sabere, jedino sa Gastozom osetila pravu zaljubljenost i strast. Svaki put kada je raskinula ili se posvađala sa Markom, viđala se sa Gastozom, a nekoliko nedelja pred 'Zadrugu 3', pojavila se na vratima njegovog stana i u suzama mu objasnila da ga beskrajno voli i da želi vezu sa njim čim izađe iz rijalitija", rekao je izvor za domaće medije i objasnio da je i sam Gastoz bio šokiran kako Luninim iznenadnim dolaskom, pa tako i priznanjem da je veza sa Markom lažna.

foto: Damir Dervišagić

"Rekla mu je da je veza sa Markom samo rijaliti farsa koja joj donosi popularnost, zaradu i fanove. Priznala mu je da voli samo njega i da će mu to dokazati čim izađe iz rijalitija. Zamolila ga je da razmisli o svemu jer želi da budu ponovo zajedno", ispričao je izvor i dodao da je Gastoz tada Lunu zamolio da ode kući i preispita svoje odluke.

"Iako se Luna Gastozu i dalje izuzetno dopada, on jednostavno ne želi probleme i pritisak. Rekao joj je da će razgovarati kada ona izađe, ali i objasnio da je gleda kao drugaricu i da je za nju pametnije da odustane od ideje o ozbiljnoj vezi s njim", zaključio je on.

foto: ATA Images

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track