VERILA SE BIVŠA LUKE JOVIĆA! Sa fudbalerom ima sina, a sada je ZASIJAO DIJAMANT na ruci u koji su svi gledali (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia, Instagram

i on je fudbaler

VERILA SE BIVŠA LUKE JOVIĆA! Sa fudbalerom ima sina, a sada je ZASIJAO DIJAMANT na ruci u koji su svi gledali (FOTO)

Stars -

Anđela Manitašević, bivša partnerka Luke Jovića, s kojom ima sina Davida, verila se i odmah se pohvalila na društvenim mrežama.

Anđela je objavila fotografiju ruku sa svojim sadašnjim partnerom Nemanjom Brankovićem, na kojem se vidi prsten. Nemanja Branković (23) je fudbaler i sin je nekadašnjeg atletskog evropskog šampiona Slobodana Brankovića.

Podsetimo, Luka i Anđela nikada nisu preterano eksponirali u javnosti svoju vezu, a kako je Anđela nedavno ispričala, njih svoje nisu u vezi od 2016. godine.

foto: Nemanja Nikolić

- Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo - oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće - rekla je Anđela, koja je tada dodala i da su Lukini roditelji divni i da ona i David često odlaze kod njih u Bijeljinu, budući da su mnogo vezani za unuka.

Sada je Luka u vezi sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević koja je trudna, a par očekuje dečaka.

foto: Prtinscreen/Instagram

kurir.rs/s.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track