NISAM JOJ ZA DŽABE PRIČAO DA JE GLUPO ŽENSKO! Braja bez dlake na jeziku o Romani: Izbor muškaraca joj je KATASTROFALAN!
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

NE TREBA JOJ DA LUTA PO SVETU

NISAM JOJ ZA DŽABE PRIČAO DA JE GLUPO ŽENSKO! Braja bez dlake na jeziku o Romani: Izbor muškaraca joj je KATASTROFALAN!

Stars -

Dragan Brajović Braja rešio je da pruži ruku pomoći prijateljici i pevačici Romani Panić, koja je trenutno osuđena na godinu dana zatvora zbog pljačkanja bankomata. Kako se navodi, on joj sprema povratnički album za džabe, ne bi li se posle robije "vratila na scenu, gde i pripada".

"Pomoći ću Romani da se vrati na muzičku scenu, gde i pripada. Pripremam joj album kojim će pokoriti estradu! Naravno, sve ću uraditi besplatno, jer je Romana moja prijateljica i divan čovek. Svako zaslužuje novu šansu, pa i ona. Zasijaće opet u punom sjaju, videćete", poručio je Braja, koji će pevačici napraviti hit o pogrešnim ljubavima.

"Volim da pišem biografske pesme u kojima opisujem stvarne situacije iz života pevača. Tako ću Romani uraditi hit o pogrešnim ljubavima. Nisam joj džabe govorio da je glupo žensko, jer joj je izbor muškaraca oduvek bio katastrofalan", priča on.

"Želim joj da se što pre vrati u naše krajeve! Ne treba joj da luta po Italiji, Australiji i belom svetu. To joj je očigledno došlo glave. Lesi, vraćaj se kući!"

Braja se osvrnuo i na kolege koje su do juče bile dobre sa Panićevom, a sada peru ruke od nje.

"Ružno je da se odriču nekog dok je na kolenima. Uvek ću joj biti podrška! Dosta joj je njene muke, molim sve koji je ne poznaju da je ne osuđuju! Romana potiče iz divne i poštene porodice, sigurno im je teško, ne treba još da slušaju i čitaju ružne komentare", kaže kompozitor.

Podsetimo, pevačica je sa dečkom Filipom Mrkajićem ukrala podatke 35 klijenata banaka i sa njihovih kartica podigla ukupno 14.400 evra. Ona je za to krivično delo osuđena na robiju, a moraće i da vrati ukraden novac društveno-korisnim radom, odnosno čišćenjem javnih površina, farbanjem klupa u parkovima.

foto: ATA Images

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja