LAKO JE TROŠITI LUKINE PARE! Fanovi napali trudnu Sofiju Milošević! (FOTO)
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

NA METI

LAKO JE TROŠITI LUKINE PARE! Fanovi napali trudnu Sofiju Milošević! (FOTO)

Stars -

Sofija Milošević našla se na meti hejtera koji su je optužili da je zatrudnela sa fudbalerom Lukom Jovićem samo zbog novca, i da je "najlakše trošiti tuđe pare".

foto: Pritnscreen/Instagram

Atraktivna trudnica trenutno boravi u Madridu sa svojim partnerom, koji tamo igra za Real Madrid. Manekenka je aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje fotografije luksuzne vile sa bazenom u kojoj provodi vreme, pokazuje svoj stomačić, ali se i hvali skupocenim krpicama.

Upravo to je iznerviralo njene pratioce, koji su joj poručili da se "pokondirila".

foto: Damir Dervišagić, Profimedia

- Mučila sam se da nađem neku garderobu u kojoj će mi biti udobno i koja će mi lepo stajati - napisala je ona ispod fotke na kojoj pozira u kratkoj haljini, "šanel" papučama koje koštaju oko 700 dolara i sa torbom istog brenda, za koju je dala oko četiri hiljade evra.

foto: Profimedia

Dok su je jedni hvalili i rekli kako izgleda lepo u trudnoći, bilo je i onih kojima je zasmetalo što se Sofija hvali skupocenim stvarima. Neki su bili toliko grubi da su ženu u drugom stanju bezočno napali.

foto: Profimedia

- Žena samo troši tuđi novac. Lako je tako. Godinama je povezuju s brojnim sportistima i sada je napokon uspela da jednog stavi pod svoje - jedan je od komentara.

- E, svi bismo se tako oblačili da imamo para, posebno tuđih. Lepo si se udala, ciljano - napisala je druga korisnica. Miloševićeva se nije obazirala na ove komentare, već je nastavila da objavljuje fotografije iz Španije. Podsetimo, Sofija i Luka dobiće sina krajem godine, ali je ona priznala da još ne razmišlja o tome da batali manekensku karijeru. Miloševićeva je nedavno rekla i kako ona i Jović još nisu isplanirali svadbu. - U ovoj celoj situaciji nismo razmišljali o tome. Bilo je priče, ali ne u nekom skorijem periodu - rekla je Sofija.

foto: Instagram

Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track