BILE SU OBIČNE DEVOJKE IZ KOMŠILUKA! Evo čime su se sve bavile ESTRADNE SNAJKE pre ljubavi sa sinovima pevačica!
Foto: Instagram, Damir Dervišagić, Tamara Trajković

našle svog princa

BILE SU OBIČNE DEVOJKE IZ KOMŠILUKA! Evo čime su se sve bavile ESTRADNE SNAJKE pre ljubavi sa sinovima pevačica!

Stars -

kojim poslovima su se bavile najpopularnije "estradne snajke" p

Pre nego što su postale poznate na celom Balkanu, snake poznatih svezda bile su obične devojke iz komšiluka, vredne devojke koje su zarađivale za život,a i studirale.

Da san o princu na belom konju može postati java, zasigurno je primer popularna pevačica Aleksandra Prijović koja se udala za pastorka jedne od najpoznatijih pevačica sa ovih prostora - Lepe Brene.

foto: Kurir

Prija je pre nego je stupila u vezu sa Filipom Živojinovićem godinama gradila uspešnu pevačku karijeru i bila poznata, pa njena ljubavna priča i nije toliko zaintrigirala javnost koliko veza, a potom bra

Snajka Svetlane Cece Ražnatović Bogdana zaintrigirala je srpsku javnost. Veljkova supruga bila zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja u Titelu. Bogdana je bila zaposlena u svojoj struci i zadužena za finansije.

"Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima", otkrila je svojevremeno za domaće medije bliska prijateljica porodice Rodić.

foto: Tamara Trajković

Inače, supruga Veljka Ražnatovića i njene obe sestre godinama su radile u porodičnoj firmi, čija je osnovna delatnost prerada mesa. Tri lepotice često su sa roditeljima prodavale piliće na pijaci.

foto: Kurir

U poslednjim mesecima, pored Bogdane, pažnja medija je usmerena na njenu sestru Bojanu koja je u vezi sa sinom pevačice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom. Šuška se da je i treća sestra "upecala" naslednika Zlate Petrović.

foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović već godinu dana je u vezi sa Sandrom Miljaković koja potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, koju ona često posećuje. Studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i radi kao šminkerka.

Sandra je radila u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti u rodnom kraju po skandalima. Sandra je najmlađe dete i ima dva brata - Marka i Miloša. Marko je završio Mašinski fakultet u Kragujevcu, gde i sada živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu i radi sa ocem Zvezdanom Miljakovićem u porodičnoj firmi koja se bavi proizvodnjom metala i prohroma. Majka je domaćica i bavi se kućnim poslovima, a pomaže i u poljoprivredi, jer uzgajaju kupine.

foto: ATA images

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja