PETAR STRUGAR SE ISELIO IZ KUĆE IVANE ŽIGON?! Glumac se nije snašao u 250 kvadrata, upao u PROBLEM, evo i zašto!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Traži novo mesto za stanovanje

PETAR STRUGAR SE ISELIO IZ KUĆE IVANE ŽIGON?! Glumac se nije snašao u 250 kvadrata, upao u PROBLEM, evo i zašto!

Stars -

Glumac Petar Strugar živeo je jedno vreme u kući Ivane Žigon, međutim prestao je da plaća rentu i rešio je da potraži novi krov nad glavom. Iako mu se u početku Ivanina nekretnina veoma sviđala, vremenom je ipak shvatio da je prevelika za njega.

- Petru se jako dopala kuća koju je iznajmljivao, ali je u jednom trenutku shvatio da je prevelika za njega samog. Ima oko 250 kvadrata i zaista je prostrana, ali tu ima i mnogo stvari oko kojih mora da se vodi računa. Kuća je na dva nivoa, tu je i velika terasa, ali Petar nije imao dovoljno vremena da u njoj uživa. On je ovih dana posvećen snimanjima Šotrinog filma, a čim se kamere ugase, svaki slobodan trenutak provodi u konjičkom klubu koji se nalazi nedaleko od Beograda okružen prirodom i daleko od gradske vreve, koji mu je velika ljubav. Shvatio je da dosta vremena utroši na put ka salašu, te da ukoliko se preseli negde bliže, ostaće mu mnogo više vremena da se posveti životinjama - otkriva nam izvor.

foto: Damir Dervišagić

- Nekoliko dana je razmišljao i odlučio da je ipak vreme da pronađe neko novo mesto za život. Kako je do sada iznajmljivao kuću oko koje ima dosta briga i koja ima veliko dvorište o kojem mora da se vodi računa, rešio je da sebi olakša pa da se useli u stan. Nije dugo tražio i brzo je naleteo na jedan baš po njegovoj meri. Kvadratura je manja nego kuća porodice Žigon, a i lokacija mu znatno više odgovara. Popričao je sa porodicom Žigon i oni su razumeli, ostali su u dobrim odnosima i nikakvih nesuglasica nije bilo - navodi izvor.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track