Najnovije vesti

TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA U HITNOJ? Ovo joj je mnogo teško palo, nije mogla da se smiri: Preplakala CEO DAN i ništa nije JELA
Foto: ATA Images

drama

TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA U HITNOJ? Ovo joj je mnogo teško palo, nije mogla da se smiri: Preplakala CEO DAN i ništa nije JELA

Stars

Koliko pevačica Tanja Savić teško podnosi razdvojenost od sinova Maksima i Đorđa koji su sa njenim mužem u Australiji, govori činjenica da je na rođendan mlađeg naslednika navodno završila u Hitnoj. Navodno, živci su joj načisto popustili, te je nedavno imala nervni slom, prenose domaći mediji pisanje Stara. Čitav dan je preplakala i ništa nije jela, jer nije bila tu za njegov divan dan. 

"Tanjin mlađi sin Đorđe nedavno je proslavio rođendan, a ona nije tog dana bila sa njim što joj je jako teško palo. Danima je pred njegov rođendan bila depresivna, a taj dan je ceo preplakala, niko nije mogao da je smiri. Ovo je prvi put od kada se rodio da Tanja nije sa njim kada slavi rođendan", priča izvor i dodaje:

"Toliko je bila potresena da nije htela ništa da jede, jedva smo je naterali da uzme malo vode! A uveče kada joj je Dušan poslao sliku kako dečak duva svećice, doživela je nervni slom. Bukvalno je pomodrela u jednom momentu. Brat i snajka koji su bili sa njom odmah su seli u automobil i odvezli je kod lekara. Dali su joj injekciju za smirenje i vratila se kući, tek posle je zaspala. Jezivo je gledati je koliko pati. Njoj su deca sve na svetu i zato je neopisivo tužna. Pogotovo sada kada oni više i ne pitaju kada će ona doći. Svako veče leže sa suzama i budi se uplakana. Greota!", priča Tanjina komšinica iz sela Radinac.

"To je prvi rođendan na kom nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu ili njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvek sam se trudila i nalazila načine da otkažem ili pomerim nastupe", izjavila je pevačica.

foto: ATA Images

Kurir.rs, M.G/Star/Foto: ATA Images

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...