BEKVALČEVA PAKUJE KOFERE I ODLAZI IZ SRPSKE ATINE? Ćerkama ovo ne može da priušti u Novom Sadu: Evo gde planira DA ŽIVI!
Foto: ATA Images

šuška se

BEKVALČEVA PAKUJE KOFERE I ODLAZI IZ SRPSKE ATINE? Ćerkama ovo ne može da priušti u Novom Sadu: Evo gde planira DA ŽIVI!

Stars -

Nataša Bekvalac ponovo pakuje kofere, ali ovoga puta - i ponovo napušta Novi Sad. Navodno, zbog poslovnih planova koje kuje, ali i pojedinih privatnih, definitivno se vraća u prestonicu. Ćerke je rešila da upiše u internacionalne škole, što kao mogućnost, ne postoji u Novom Sadu.

"Konačnoj odluci dodatno je doprinela činjenica da njena starija ćerka Hana sledeće godine treba da krene u srednju školu, a budući da planira da upiše privatnu, internacionalnu, koje nema u Novom Sadu, Beograd je bio logično rešenje", tvrdi za domaće medije dobro obavešteni izvor.

"Nataša planira da od septembra upiše i Katju u francusku školicu, tačnije vrtić, jer želi da njena najmlađa ćerka nauči francuski jezik. Upravo iz tog razloga ona ima dodatni elan da se vrati u Beograd", dodao je dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, Nata se već jednom selila u srpsku prestonicu kada se udala, ali nakon što se razvela, sa ćerkama se vratila u porodični dom u Novom Sadu. Nakon skoro dve godine, ponovo je rešena da život nastavi u sprskoj prestonici. Ovoga puta, navodno - definitivno.

foto: ATA images

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track