MATEJA MATIJEVIĆ PREBOLEO TARU: Prvi put progovorio o novoj devojci i muvanju sa Majom! A evo zašto je blokirao Simovu!
Foto: Sonja Spasić

rekao sve

MATEJA MATIJEVIĆ PREBOLEO TARU: Prvi put progovorio o novoj devojci i muvanju sa Majom! A evo zašto je blokirao Simovu!

Stars -

Bivši zadrugar Mateja Matijević je otkrio zašto je blokirao Taru Simov, kao i to da postoji jedna ženska osoba koja mu se jako sviđa.

"Da li bi se pomirio sa Tarom, ako bi ona promenila stvari koje ti sada smetaju kod nje?" - glasilo je jedno od pitanja.

"Ne, ne bih se pomirio sa njom. Ja sam i imao želju da negde ostanemo u normalnim odnosima i imamo okej komunikaciju, ali je ona bila u pravu da to nije nemoguće, tako da smo odlučili da definitivno stavimo tačku na bilo kakav kontakt."

foto: Printscreen

Kako se Mateja nalazi na Tarinoj blok listi na društvenim mrežama, sve je zanimalo razlog.

"Ona se nalazi na mojoj blok listi, tačnije, iako je ona ta koja me je zamolila da to uradim. Ja njoj želim sve najbolje, nastavio sam dalje svoj život, što želim i njoj."

Uspomene koje mi je spakovala sa stvarima, slike i ostalo, još uvek se nisam skroz raspakovao, ali ću verovatno naći neko skladište za to - objasnio je Matijević.

"Ne radi se ni o kakvom muvanju, sreli smo se na tom splavu, sasvim slučajno. Ja sam slobodan muškarac, neću sigurno da se sklanjam kada vidim nekog. Normalno da ću prići i pozdraviti se. Nakon toga, jedino smo se čuli kada se digla prašina oko tog susreta, ali nije bilo muvanja, ne muvam se ni sa kim iz rijalitija."

"Da, trenutno postoji neko ko mi se baš dopada, ali ću se potruditi da to držim daleko od očiju javnosti, pa bar prvo vreme, dok ne bude nešto ozbiljnije" dodao je Mateja.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track