KIJA KOCKAR IZNELA SVOJE MIŠLJENJE O IVI GRGURIĆ: Otkrila da li ima dečka, a evo u kakvim je odnosima sa Matorom!
Foto: Sonja Spasić

bez dlake na jeziku

KIJA KOCKAR IZNELA SVOJE MIŠLJENJE O IVI GRGURIĆ: Otkrila da li ima dečka, a evo u kakvim je odnosima sa Matorom!

Stars -

Kija Kockar je otkrila da li ima dečka i u kakvom je odnosu sa Jovanom Tomić Matorom. A onda komentarisala i Ivu Grgurić.

"Ne mogu da kažem da sam imala nekog favorita, da sam imala stala bih uz njega javno. Svi znaju da se ja nikada nisam oglašavala što se tiče toga. Rekla sam javno da su mi sasvim okej Mensur, u jednom trenutku, ne podržavam to što je bio agresivan. Svideli su mi se njegovi stavovi. Tu je Lepi Mića, naravno, moj prijatelj, Stefan... A neko od novih mi se nije preterano neko svideo. Što se tiče pobednice Ive, ja sam joj čestitala, ali nemam neko mišljenje. Neutralna sam. Smatram da još nije došao neko ko bi mogao da pobedi u mom rangu. Veliku šansu je imala Milica Kemez na početku" rekla je Kija.

foto: Printscreen/Happy

Kija je otkrila da li će možda ući u četvrtu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

"Što se tiče toga, ja sam rekla koja je cena. Ne znam. Ne postoji muka koja bi mene morala da natera da uđem za manje od toga. Dobro funkcionišem sa svojim novcem, za mene nema zime" pričala je Kija.

Ona je pričala i o zadrugarima sa kojima se druži, a onda je istakla i kako je u lošim odnosima sa Jovanom Tomić Matorom.

"Samo ću ti reći da... Lepi Mića, Sanja, Teodora, Đekson, Milan Milošević, ne znam da li sam nekoga preskočila... Okej sam i sa Vojketom. A najviše se družim sa Milanom i Teodorom. Ređe viđam Sanju i Miću. S Matorom je nikakav odnos, ne bih dalje komentarisala" nastavila je Kija.

Kija je otrkila i da li ima momka.

"Nemam momka. Solo sam. To me ne zanima. Previše je toplo za tavke stvari, fokusirala sam se na posao." rekla je Kija.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track