RAJKO DUJMIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK Skrhana od bola udovica grlila posinka a poslednje REČI prijatelja rasplakale sve
Foto: Youtube screenshot HDS ZAMP

Odlazak legende

RAJKO DUJMIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK Skrhana od bola udovica grlila posinka a poslednje REČI prijatelja rasplakale sve

Stars -

Rajko Dujmić na večni počinak je ispraćen. Od njega su došle da se oproste brojne kolege i prijatelji među kojima su i Jasmin Stavros i Vlado Kalember, Božo Vrećo, Goran Karan, Ana Rucner, članovi Novih fosila Vladimir Kočis Zec, Sanja Doležal i brojni drugi.

Skrhana od bola supruga Snježana Dujmić grlila je posinka Tina, a ožalošćeni kolege i prijatelji, stajali su u redu kako bi njima i ostaloj obitelji izrazili suučešće

Kolege i prijatelji glavu nisu dizale od bola, a Jasmin Stavros je s neizmernom tugom u glasu je rekao:

- Da nije bilo Rajka Dujmića ne bi bilo Jasmina Stavrosa, on je stvorio Jasmina Stavrosa. On je sve osmislio u mojoj karijeri i izgubili smo velikog muzičara i hrvatskog Mocarta i jako sam pogođen i kao da mi fali pola mene, ne mogu da dođen sebi.

Od Rajka se emotivnim govorom oprostio i njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Nenad Ninčević.

- Ne znam hoću li ja ovo moći - rekao je skrhani Ninčević na početku govora kojim se prisetio brojnih anegdota s Rajkom.

- Putuj, mi te nikada nećemo zaboraviti. Ja se nadam da te čekaju tvoje nebeske kočije koje smo davno napisali u stanu mojih roditelja - otkrio je Ninčević i dodao kako mnogi nisu bili svesni značenja i uloge koju je Rajko imao u njihovim životima i karijerama koje je s radošću stvarao.

- Mučila ga je samo jedna stvar, vole li ga ljudi kao što on voli njih. Sad vidiš koliko te volimo Rajko, vidi, svi tvoji prijatelji su došli... - završio je emotivni Ninčević.

foto: Youtube screenshot HDS ZAMP

Kurir.rs-Večernji.hr-24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track