NOVI DETALJI NIKOLININOG LETOVANJA IZ PAKLA Optužili vlasnike vile da su ih ojadili za 300.000 € i evo šta im se desilo
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Drama na letovanju

NOVI DETALJI NIKOLININOG LETOVANJA IZ PAKLA Optužili vlasnike vile da su ih ojadili za 300.000 € i evo šta im se desilo

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek i njena porodica, suprug Vidoje Ristović i deca, prošli su kroz dramu tokom letovanja u Kaštelu, kada su izbačeni iz luksuzne vile u kojoj su boravili, ali i opljačkani.

Kako saznaje vlasnici vile iz koje su izbačeni voditeljka i njen suprug su privedeni i ispitani u policiju, a Nikolininom suprugu Vidoju je vraćen pasoš koji je ostao na tom imanju.

Podsetimo, kako je Nikolina ranije navela, cela njena porodica je ostala bez bez stvari koje su ostale u pomenutnoj kući u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra. Uz to, kako je voditeljka navela njen suprug je dobio i povrede, dok je ćerka zbog stresa završila u Hitnoj.

- Dogodilo se to što se dogodilo, nasilno su nas izbacili iz vile koju smo platili unapred u iznosu od skoro 20.000 evra. Deca su doživela veliki šok, traumu... To se dešavalo usred noći, mi nismo imali nikakav alternativni smeštaj, strašno smo oštećeni od strane agencije koja nije izvršavala obaveze kojima se obavezala ugovorom i plaćenom uslugom - rekla je Nikolina za Kurir ranije.

foto: Damir Dervišagić, Dalmatinski portal/ Printskrin

- Doživeli smo nasilje od vlasnika vile. Mi nismo trebali ni da budemo u kontaktu s njim, jer smo iznajmili prostor preko agencije, koja je već imala takav incident ove godine. Neka institucije proveravaju, isto se doodilo prošle godine u istoj vili sa stranim turistima.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track