ZA SOFIJU BELO ZLATO: Luka Jović kupio verenički prsten od 3.000 evra!
Foto: Instagram PS

luksuz

ZA SOFIJU BELO ZLATO: Luka Jović kupio verenički prsten od 3.000 evra!

Stars -

Pre dva dana Luka Jović je zaprosio svoju trudnu devojku Sofiju Milošević, o čemu su pisali brojni svetski mediji, a ponajviše se nagađalo o prstenu koji je manekenka dobila za tu priliku.

foto: Printscreen/Instagram

Kako saznajemo, reč je o komadu nakita koji je napravljen od čistog belog zlata. Njegova cena je, prema rečima jednog beogradskog zlatara s kojim smo pričali, negde oko tri hiljade evra.

foto: Instagram PS

Prosidba se odigrala na jahti u Italiji, tačnije na ostrvu Kapri, gde par provodi odmor nakon završene sezone fudbalera u Real Madridu. U danu koji će pamtiti zauvek Jović je kleknuo pred izabranicu, koja je bila u dugoj crvenoj haljini, i pitao je famozno pitanje, a odgovor je bio "da". Oko njih je bilo samo more. Manekenka je potom na društvenim mrežama objavila lepe vesti. - Da. Hvala ti što si bio ti, hvala ti jer se mnogo više smejem, hvala ti što me voliš - napisala je Sofija na Instagramu.

Luka i Miloševićeva zajedno su već duže vreme. U početku su krili vezu i govorili da nisu zajedno, čak je fudbaler jednom prilikom izjavio da su njih dvoje raskinuli. Ispostavilo se da su na taj način želeli da skrenu pažnju medija sa sebe. Ipak, kada je pre nekoliko meseci Sofija saopštila da je trudna, svima je bilo jasno da je njihova ljubav čvrsta i da planiraju zajednički život. Manekenka će se poroditi u septembru u jednoj privatnoj bolnici u Madridu, iako je prvobitno želela da se to desi u Njujorku, o čemu je Kurir prvi pisao.

foto: Instagram

I. E. / foto : Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja