BRENIN SIN BI DA POSTANE TATA: Viktor želi da mu Sandra rodi bebu!
Foto: Stefan Stojanović

VREME MU JE

BRENIN SIN BI DA POSTANE TATA: Viktor želi da mu Sandra rodi bebu!

Stars -

Najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović planira da se u skorije vreme ostvari u ulozi roditelja. On i njegova devojka Sandra Miljaković se nadaju da bi sledeće godine mogli da izgovore sudbonosno "da", ali više od toga, važnije im je da postanu roditelji.

foto: Stefan Stojanović

Naslednik naše najpopularnije pevačice ne voli da eksponira svoj privatni život, međutim, pre nekoliko meseci predstavio je javnosti devojku, na krštenju bratanca Aleksandra Živojinovića. Od tada Viktor, s vremena na vreme, objavi i poneku fotografiju sa Sandrom, od koje se gotovo ne odvaja.

foto: ATA Images

Naš izvor blizak porodici Živojinović otkriva da su Viktor i Miljakovićeva zaljubljeni do ušiju, da se odlično slažu i da već planiraju zajedničku budućnost. Njih dvoje su razgovarali o tome da se presele i otpočnu samostalni život, što se vrlo brzo može i ostvariti jer Viktor odnedavno ima svoj biznis koji uspešno vodi. Takođe, tvrdi izvor, njih dvoje žele da počnu da rade i na bebi jer im je dete velika želja. Kako su već godinu dana zajedno, shvatili su da im je lepo, da dobro funkcionišu i ne žele da gube vreme. Breninom sinu ta ideja se sve više dopada, posebno otkako se radio mali Aleksandar, naslednik Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. On je mnogo vezan za bratanca, a i dečak njega voli. Brenin sin je video i da Sandra ume s decom, što mu se takođe dopalo.

foto: Stefan Stojanović

Ipak, njihovi roditelji i nisu toliko oduševljeni ovom idejom. Iako Brena i Boba vole Sandru i prihvatili su je kao člana porodice, oni smatraju da su njih dvoje premladi za brak i decu. Brena je uverena da treba da uživaju još koju godinu, da putuju, učvrste biznis, ali i da snajka završi fakultet. Sličnog mišljenja su i Sandrini roditelji, ali i jedna i druga strana su svesne da se ne pitaju mnogo, već da je odluka na mladom paru. Interesantno je da Viktor i Sandra imaju psa Moli, za kojeg su veoma vezani. Buduća Brenina snajka često ističe ljubav prema svojoj "bebi", a nedavno je objavila simpatičan snimak na kojem Živojinović kučetu stavlja pelenu. Da mu odlično ide, jasno se vidi, a Sandra je ispod snimka napisala "vežba", čime je aludirala da se pripremaju za naslednika.

?

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on

Inače, Viktor je pre nekoliko dana na otvaranju svog restorana rekao da on i Miljakovićeva planiraju da se venčaju. - Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija s koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - rekao je Viktor tada i dodao da mu je Sandra veoma bitna u svakom smislu. - Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo pre nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. Moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo reči hvale - rekao je on.

foto: AMG

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Stefan Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track