BILA SAM RASPOLOŽENA! Maja se oglasila nakon što je uhvaćena sa Janjušem u provodu: Pokušala da se opravda na sve NAČINE
Foto: Printscreen

hit

BILA SAM RASPOLOŽENA! Maja se oglasila nakon što je uhvaćena sa Janjušem u provodu: Pokušala da se opravda na sve NAČINE

Stars -

Ekskluzivni snimak Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša iz noćnog provoda podigao je ogromnu prašinu u javnosti, a sada se oglasila i bivša zadrugarka.

Na snimku su bili vrlo prisni - šaputali su, grlili se i razmenjivali osmehe nasred jednog prestoničkog splava, što dovoljno govori o tome u kakvom su odnosu zapravo. Međutim, Maja se ne da - i dalje tvrdi suprotno.

foto: Printscreen

"Dragana i ja smo sinoć izašle, bile smo u klubu u separeu, a Janjuš sa svojim društvomu separeu pored. Videle smo ga i u jednom trenutku prišle smo da se javimo. Popričalismo najnormalnije, bila je glasna muzika i izgledalo je kao da šapućemo. Posle svega, nema potrebe da budemo neprijatelji ili da se ne javimo jedno drugom, da ne popričamo o situaciji posle svega, samo zbog priča šta će ljudi reći, da li smo zajedno ili ne" počela je Maja svoje izglaganje, a potom još jednom pokušala da nas uveri u to da ona i Janjuš nisu zajedno, iako svi dokazi govore suprotno.

"Mi nismo zajedno, samo smo se najnormalnije pozdravili i popričali o celoj situaciji. Ja ne mogu nikome da zabranim gde će ko da se kreće, niti da razmišljam o tome da li ćemo se nekada sresti slučajno. Nemam nikakav problem sa tim, to je slučajnost i ne vidim u čemu je problem što smo popričali i javili se jedno drugom."

foto: Printscreen

Ništa joj nije čudno ni u svojim osmesima i zaljubljenim pogledima, koji se vide na snimku.

"Bila sam vesela, u provodu, naravno da sam bila raspoložena, to je sve. Nema nikakveveze sa emocijama i da se poteže pitanje da li smo zajedno ili ne. Ja sam već komentarisala dosta puta tu temu" kaže Maja, koju smo za kraj pitali da li stvarno misli da će joj i ovaj put narod poverovati u njenu priču, pored svih dokaza.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje, ja sam se izjasnila. Mislim da sam bila dovoljno jasna, a na ljudima je da li će verovati ili ne" završava Maja.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track